29 / 04 / 2024

Android 13 tabanlı ColorOS 13 alacak Oppo telefonlar! Güncel Liste!

Android 13 tabanlı ColorOS 13 alacak Oppo telefonlar! Güncel Liste!

OPPO, Android 13 tabanlı ColorOS 13 alacak yeni modellerin bir listesini paylaştı. Peki bu listedeki cihazlar neler?



Mayıs ayında Google tarafından duyurulan Android 13, artık kararlı ve kullanıcıların beğenisine sunuldu. Bu konuda akıllı telefon üreticileri vakit kaybetmeden yeni versiyonları uyumlu modellere göndermek için kolları sıvadı. Bu şirketlerden biri olan OPPO, Android 13 tabanlı ColorOS 13 güncellemesi alacak yeni modellerini duyurdu. 

Android 13 tabanlı ColorOS 13 alacak yeni modeller!

Android 13'ü kararlı ve beta olmak üzere iki şekilde dağıtmaya devam eden OPPO, sürümü alacak yeni bir model duyurdu. Bununla birlikte şirket, 11 Ocak'tan itibaren satışa başlayacak ve toplam 18 modeli (beta 9, kararlı 9) güncelleyecek.

Android 13'ü destekleyen ilk şirketlerden biri olarak bilinen OPPO, bu sürüme dayalı ColorOS 13 arayüzünü Ağustos ayında kullanıcılara sunuyor. Yeni sürüm, birçok görsel değişiklik, birkaç yeni AoD özelliği ve gelişmiş cihazlar arası işbirliği gibi yenilikler getiriyor.

Sürüm duyurusu etkinliğinde OPPO, akuamorfik tasarıma odaklanarak kullanıcı arayüzünü ve içindeki widget'ları daha yuvarlak hale getirdi. Bu arada şirket, Google'ın geliştirdiği Material You'yu ColorOS'a entegre etti. Yeni sürüm ayrıca birden fazla ekranda, Oppo Air tabletlerde veya herhangi bir Windows dizüstü bilgisayarda cihazlar arası işbirliği ile çalışır.
 


Geri Dön