02 / 05 / 2024

Android 14 güncellemesi alacak telefonlar belli oldu! Son dakika...

Android 14 güncellemesi alacak telefonlar belli oldu! Son dakika...

Google yakında Android 14 işletim sistemini yayınlayacak. Peki hangi telefonlar Android 14 alacak?



Google, Mayıs 2023'te San Francisco'da gerçekleşecek olan I/O 2023'te yeni Pixel akıllı telefonlarını ve daha da önemlisi Android 14 işletim sistemini tanıtacak. Kullanıma yönelik birçok özelliği bulunan Android 14, kullanıcılar tarafından merakla araştırılıyor.

Android 14'ün tam olarak ne zaman çıkacağı henüz belli değil ancak Google, Android'in yeni sürümünü genellikle sonbahar döneminde çıkarıyor. Yani Android 14 muhtemelen 2023 sonbaharında sona erecek.

Android 14 hangi telefonların destekleneceği de merak ediliyor. Ancak genel olarak Google, en yeni Pixel telefonları ve önceki nesil Pixel telefonları destekler. Bununla birlikte, diğer birçok üreticinin de cihazlarında Android 14'ü güncelleme planları var.

 Android 14 güncellemesi alacak telefonlar belli oldu! Son dakika...

Android 14 alacak telefonların marka ve modelleri henüz kesin olarak açıklanmadı. Ama muhtemelen Android 14 işletim sistemi önceki nesil Pixel telefonlarda olduğu gibi yeni çıkan Pixel telefonlarda da kullanılıyor. Diğer üreticilerin yeni cihazlarının da Android 14 ile gelmesi bekleniyor.

Sonuç olarak kullanıcılar, Mayıs 2023'te Google'ın Performance I/O 2023'te tanıtacağı Android 14'ü birçok kullanım özelliğini merak ederek tüketiyor. Android 14'ün çıkış tarihi ve onu destekleyecek derlemeler henüz belirlenmemiş olsa da, Android 14 ile gelen cihazların yanı sıra diğer kaplamalar, yeni Pixel telefonlar piyasaya sürülüyor.


Geri Dön