30 / 04 / 2024

Anel İş Merkezi´nde kiralık 2.5 kat kaldı!

Anel İş Merkezi´nde kiralık 2.5 kat kaldı!

Propin Danışmanlık tarafından işletmeciliği yapılan Ümraniye Anel İş Merkezi'nde kiralık 2.5 kat kaldı



Ticari gayrimenkul kullanıcılarına, yatırımcılarına ve gayrimenkul geliştiricilere hizmet ver en Propin Danışmanlık, portföyünde bulunan Anel İş Merkezi´nde kiralanmak üzere sadece 2.5 katın kaldığını açıkladı.

Toplam kapalı alanı 51 bin 900 metrekare olan Anel İş Merkezi, son dönemde Anadolu yakası iş alanları aksında yer alan Ümraniye´de bulunuyor. Ofis alanı 19 bin 110 metrekare olan iş merkezinde doluluk oranı yüzde 80´lere ulaştı.

Toplam mağaza alanı 4 bin 862 metrekare olarak açıklanan Anel İş Merkezi´nde diğer katlar kiralandığı için sadece 2. ve 3. katların tamamı ile 4. katın yarısı kiralanabilecek. Tek katta yaklaşık 170 kişinin çalışma imkanı olan iş merkezi´nde katlar ortalama bin 750 metrekarelik kullanım alanlarına sahip. En küçük kiralanabilir alan 760 metrekare olan iş merkezinde her bağımsız bölüm için ısıtma ve soğutma kontrol sistemi bulunuyor. Katlarda açılabilir pencereler ve kullanıcıya özel kat bahçeleri bulunan iş merkezinde kat yükseklikleri ise 5.25 metre ile 4.25 metre arasında değişiyor.

Sadece ofis binası olmayan Anel İş Merkezi´nde aynı zamanda konferans salonu, ortak toplantı odaları, spor salonu, kuaför, yemekhane, kafe, sanat galerisi, oto yıkama ve kat bahçeleri de mevcut. Yeşil bina niteliklerine sahip olan iş merkezinde yağmur suyuyla bahçe sulaması yapılırken güneş panelleri ve rüzgar tribünleriyle üretilen elektrikle de otopark aydınlatması gerçekleştiriliyor. Gri su geri dönüşüm teknolojisine sahip olan iş merkezinde lavabolardaki atık sular geri dönüştürülerek rezervuarlarda kullanılıyor.

Ulaşımı kolay
Ümraniye minibüs yolu ve  Marmaray  hattına yürüyerek ulaşılan iş merkezinde heliportta bulunuyor. 70 metrekareye 1 araçlık ücretsiz otopark kapasitesinin bulunduğu iş merkezinde işletme gideri için metrekare bazında ayda 2.9 USD talep ediliyor.
Milliyet


Geri Dön