02 / 05 / 2024

Angry Birds heyecanı Novada Outlet Balçova'da!

Angry Birds heyecanı Novada Outlet Balçova'da!

Angry Birds, 14 Eylül Pazar gününe kadar Novada Outlet Balçova Alışveriş Merkezi'nde hayranlarıyla buluşuyor. Devasa sapanlarla Angry Birds oynamak, sürpriz hediyeler kazanmak ve keyifli vakit geçirmek isteyenler Novada'da buluşuyor.




Tüm dünyada fenomen haline gelen bilgisayar oyunu Angry Birds, 14 Eylül Pazar gününe kadar Novada Outlet Balçova Alışveriş Merkezi'nde hayranlarıyla buluşuyor. Devasa sapanlarla Angry Birds oynamak, sürpriz hediyeler kazanmak ve keyifli vakit geçirmek isteyenler Novada'da buluşuyor. 


Dev sapanlarla

3D Angry Birds deneyimi yaşamak isteyen küçük büyük herkesi Novada Outlet Balçova AVM'ye beklediklerini belirten yetkililer, "125 metrekarelik 3D oyun alanında dev sapanlar ve Angry Birds kuşlarıyla atış yapacak misafirler, dört atış sonunda kazandıkları başarıya göre, Angry Birds oyuncakları kazanacaklar" diyor. 


12'den 20'ye kadar açık 

Playstation ve iPad'lerle de gönüllerince Angry Birds oynayabilecek çocuklar, hem unutulmayacak bir Angry Birds deneyimi yaşayacak hem de Angry Birds karakterleriyle fotoğraf çektirebilme şansına sahip olacaklar. Öfkeleriyle nam salmış sevimli Angry Birds kuşlarıyla keyifli saatler geçirmek isteyenler, Novada Outlet Balçova'da 12.00-20.00 saatleri arasında hizmet veren Angry Birds 3D oyun alanını ziyaret edebilirler. 



Yeni Asır


Geri Dön