28 / 04 / 2024

Novada Outlet etkinlikleri

Novada Outlet etkinlikleri

Angry Birds, 14 Eylül Pazar gününe kadar Novada Outlet Balçova Alışveriş Merkezi'nde hayranlarıyla buluşuyor. Devasa sapanlarla Angry Birds oynamak, sürpriz hediyeler kazanmak ve keyifli vakit geçirmek isteyenler Novada'da buluşuyor.

Cumhuriyet Bayramı Novada Outlet Söke’de renkli etkinlikle kutlanacak!

Söke’nin ilk anaokul ve yuvalarından Dönder Yuva Anaokulu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı Novada Outlet Söke Alışveriş Merkezi’nde düzenleyeceği renkli etkinliklerle kutlayacak. Fotoğraf sergisi 10 Kasım tarihine kadar görülebilecek.

Novada Outlet Söke Ramazan etkinlikleri düzenliyor!

Aydın’ın Söke ilçesinde yerli ve yabancı ziyaretçilerin vazgeçilmez mola durağı olmaya devam eden Novada Outlet Söke, her yaştan misafirlerine keyifli bir ramazan programı sunmak için hazırlanıyor...

Starcity Outlet'te yılbaşına özel çocuk kulübü etkinlikleri!

Starcity Outlet, 2018'e girmeye az bir zaman kala yeni yıl coşkusunu hem büyüklere hem çocuklara daha iyi hissettirmek için yepyeni etkinlik programıyla ziyaretçilerini karşılıyor...

RE-PIE, AVM fonuyla 3 ayda bir kira dağıtacak!

SERMAYE Piyasası Kurulu (SPK), RE-PIE Gayrimenkul Portöy Yönetim Şirketi’nin Novada Outlet Söke, Novada Outlet Tokat ve Novada Outlet Akhisar Organize Ticaret Birimi Fonlarına kuruluş ve ihraç izni verdi.

RE-PIE ilk AVM fonlarını kurdu!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), RE-PIE Gayrimenkul Portöy Yönetim Şirketi’nin Novada Outlet Söke, Novada Outlet Tokat ve Novada Outlet Akhisar Organize Ticaret Birimi Fonlarına kuruluş ve ihraç izni verdi.

Konya'nın ilk outlet Alışveriş Merkezi Novada açıldı!

Konya Dağ Mühendislik ve Bakdem Mimarlık ortaklığıyla hayata geçirilen, Turkmall'ın kiralamasını ve yönetimini gerçekleştirdiği Novada Outlet Konya açıldı. Mağazada 127 mağaza, 30 kafe restoran ve eğlence alanları bulunuyor.

Bimeks yeni mağazasını Konya'da açtı!

Teknoloji perakendecisi Bimeks, 2 bin metrekarelik yeni mağazasını Konya'nın en yeni alışveriş merkezi Novada Outlet Alışveriş Merkezi'nde açtı. Özel indirimlerden faydalanmak isteyen Konyalıların açılışa ilgisi yoğun oldu.

Konya Novada Outlet AVM açıldı!

Konya’nın ilk outlet Alışveriş Merkezi (AVM) Novada Outlet açıldı.Konya’nın ilk outlet alışveriş merkezi olma özelliğini taşıyan Novada Outlet Konya bünyesinde 127 mağaza, 30 kafe restoran ve eğlence alanları bulunuyor.

Novada Outlet Konya AVM yarın açılıyor!

Türkiye'nin önde gelen inşaat şirketlerinden Dağ Mühendislik ve Bakdem Mimarlık'ın ortaklığıyla hayata geçirilen, Turkmall'ın kiralamasını ve yönetimini gerçekleştirdiği Novada Outlet Konya, 12 Haziran'da açılacak.

Novada Outlet AVM Konya'da 12 Haziran'da açılacak!

Novada Outlet Konya, 12 Haziran'da kapılarını açmaya hazırlanıyor. Dağ Mühendislik ve Bakdem Mimarlık ortaklığıyla hayata geçirilen AVM'yi Turkmall işletecek.

Konya Novada Outlet AVM 12 Haziran’da açılacak!

Konyalı iki firma kendi öz kaynakları ile 100 milyon dolarlık alışveriş merkezi açıyor. Konya Dağ Mühendislik ve Bakdem Mimarlık ortaklığıyla hayata geçirilen Novada Outlet Alışveriş Merkezi (AVM) 12 Haziran’da açılıyor.

Angry Birds heyecanı Novada Outlet Balçova'da!

Angry Birds, 14 Eylül Pazar gününe kadar Novada Outlet Balçova Alışveriş Merkezi'nde hayranlarıyla buluşuyor. Devasa sapanlarla Angry Birds oynamak, sürpriz hediyeler kazanmak ve keyifli vakit geçirmek isteyenler Novada'da buluşuyor.

Novada Söke’de “En İyi Tişörtü Sen Tasarla” yarışması!

Her sene farklı bir tasarım yarışması düzenleyen Novada Outlet Söke, bu senede “En İyi Tişörtü Sen Tasarla’’ yarışması ile gençlerin özgün tasarımlarını gözler önüne seriyor...

Huzurevi Sakinleri Novada Outlet Söke’de eğlendi!

Söke Hilmi Fırat Huzurevi sakinleri, 14 Şubat ‘ Sevgililer Günü ’ Novada Outlet AVM’nin Lunapark’ın da unutulmaz bir gün yaşadı. Huzurevi Sakinleri Novada Outlet Söke’de eğlendi...

14 Şubat’ta Novada Outlet Söke’den alışveriş yapana sürpriz hediyeler!

Novada Outlet Söke, şubat ayı boyunca sürecek büyük bir alışveriş kampanyası başlattı. 14 Şubat’ta Novada Outlet Söke’den en yüksek alışverişi yapan, çift kişilik yemek ve sürpriz hediyeler kazanacak...

Novada Outlet etkinlikleri Haberi

Novada Outlet etkinlikleri


Tüm dünyada fenomen haline gelen bilgisayar oyunu Angry Birds, 14 Eylül Pazar gününe kadar Novada Outlet Balçova Alışveriş Merkezi'nde hayranlarıyla buluşuyor. Devasa sapanlarla Angry Birds oynamak, sürpriz hediyeler kazanmak ve keyifli vakit geçirmek isteyenler Novada'da buluşuyor. 


Dev sapanlarla

3D Angry Birds deneyimi yaşamak isteyen küçük büyük herkesi Novada Outlet Balçova AVM'ye beklediklerini belirten yetkililer, "125 metrekarelik 3D oyun alanında dev sapanlar ve Angry Birds kuşlarıyla atış yapacak misafirler, dört atış sonunda kazandıkları başarıya göre, Angry Birds oyuncakları kazanacaklar" diyor. 


12'den 20'ye kadar açık 

Playstation ve iPad'lerle de gönüllerince Angry Birds oynayabilecek çocuklar, hem unutulmayacak bir Angry Birds deneyimi yaşayacak hem de Angry Birds karakterleriyle fotoğraf çektirebilme şansına sahip olacaklar. Öfkeleriyle nam salmış sevimli Angry Birds kuşlarıyla keyifli saatler geçirmek isteyenler, Novada Outlet Balçova'da...