02 / 05 / 2024

Novada Söke’de “En İyi Tişörtü Sen Tasarla” yarışması!

Novada Söke’de “En İyi Tişörtü Sen Tasarla” yarışması!

Her sene farklı bir tasarım yarışması düzenleyen Novada Outlet Söke, bu senede “En İyi Tişörtü Sen Tasarla’’ yarışması ile gençlerin özgün tasarımlarını gözler önüne seriyor...



Her sene farklı bir tasarım yarışması düzenleyen Novada Outlet Söke, bu senede “En İyi Tişörtü Sen Tasarla’’ yarışması ile gençlerin özgün tasarımlarını gözler önüne seriyor.


Novada Outlet Söke, genç giyimin ünlü markalarından Jimmy Key’le geçen sene Barbaros Şansal başkanlığında gerçekleştirdiği Jean tasarım yarışmasının ardından bu sene de T-shirt tasarım yarışması ile gençlere imkan yaratmaya devam ediyor. Lise ve üniversite öğrencilerinin yoğun ilgisi sebebi ile iki ayrı kategoride gerçekleşecek olan yarışmanın seçici kurulunda ünlü manken-oyuncu Özge Ulusoy’un yanı sıra Jimmy Key Bölge Müdürü Yakup Gürsoy, Söke Genç İş Adamları Derneği başkanı Mehmet Yabancı, Wow Magazin moda editörü Gönç Apaydın,  eski Türkiye güzeli Şekure Boz ve Adnan Menderes Üniversitesi öğretim görevlilerinden Kutel Gültun Erkenez yer alıyor.

Son teslim tarihi 20 Mart 2014 olan yarışmaya öğrenciler diledikleri malzemeleri kullanarak tasarladıkları t-shirtlerle katılabilecekler. Yarışmaya katılan ürünler seçici kurulun ön elemesinden ardından 22 Mart – 7 Nisan tarihleri arasında Facebook üzerinden halkın beğenisine sunulacak.


Yapılan oylamaya göre;  Lise Öğrencileri arasından seçilen birinciye 400 TL, ikinciye 300 TL, üçüncüye ise 200 TL’lik hediye çeki verilecek. Jüri Özel Mansiyon Jimmy Key ödülüne değer bulunan öğrenci ise 400 TL’lik hediye çeki kazanacak.


Yarışma sonunda Üniversite Öğrencileri arasından seçilen birinciye 500 TL, ikinciye 400 TL, üçüncüye ise 300 TL’lik hediye çeki verilecek. Jüri Özel Mansiyon Jimmy Key ödülüne değer bulunan öğrenci ise 500 TL’lik hediye çeki kazanacak.


Ödüller 13 Nisan Pazar günü Novada Outlet Söke’de düzenlenecek törenle sahiplerine verilecek.





Geri Dön