27 / 04 / 2024

Baymak Bayi Toplantısı İzmir'de gerçekleşti!

Baymak Bayi Toplantısı İzmir'de gerçekleşti!

Baymak Bayi Toplantısı İzmir'de gerçekleşti. 6 Aralık 2013 tarihinde İzmir Swiss Otel’de gerçekleşen organizasyona sektörün önde gelen bayileri davet edildi ve organizasyona kırk kişinin üzerinde katılım sağlandı.




   Baymak bayileri bu kez  İzmir  toplantısında bir araya gelerek Baymak’ın yeni ürünleri ve sektördeki gelişmelerle ilgili bilgilendirildi.6 Aralık 2013 tarihinde İzmir Swiss Otel’de gerçekleşen organizasyona sektörün önde gelen bayileri davet edildi ve organizasyona kırk kişinin üzerinde katılım sağlandı. Etkinliğin sınırlı sayıda katılımcı ile gerçekleşme amacı daha interaktif ve verimli bir toplantı gerçekleştirme arzusuydu.

  Organizasyonun ana teması akıllı, küçük dev “idee”ydi. Geçtiğimiz aylarda lansmanı gerçekleşen Hollanda teknolojili ultra küçük ve ultra sessiz idee, katılımcıları ürün özellikleri ile adeta büyüledi. Ürüne dair pek çok soru soran bayiler, aldıkları detaylı cevaplarla ürüne ilişkin geniş bilgi sahibi olma imkanı buldular.

Baymak değişiyor, Hollanda Teknolojisi büyülüyor!

   İzmir Bayi toplantısında, Baymak’ta gerçekleşen değişimlere ilişkin detaylı bir sunum yapan Baymak Genel Müdürü Ender Çolak: “ İzmir, Baymak için çok önemli bir bölgedir, 2014 yılı içerisindeki yatırımlarımızda İzmir’i önemli bir noktaya koyuyoruz. Özellikle yeni ürünümüz “idee” ile İzmir’de büyük başarılara imza atmayı hedefliyoruz. Her zaman yeniliklere en çabuk adapte olan bölgelerden biri olan İzmir’in bu yepyeni teknolojiyi hızlı bir şekilde benimseyeceğinden yana hiç kuşkum yok” dedi.

Bayiler teknoloji ile yakından tanıştı!

   Baymak’ın yeni ürünü idee ile ilgili oldukça heyecanlı olduğu gözlemlenen bayiler, ürünle birebir tanışma şansı buldu. Sınırlı sayıda kişinin katılımıyla soru-cevap şeklinde, interaktif olarak ilerleyen bayi toplantısı sonrası katılımcılar bir kez daha Baymak’ın teknolojiye olan yatırımına ve gücüne şahitlik ettiler.



Geri Dön