05 / 07 / 2024

Novada Söke avm

Novada Söke avm

Her sene farklı bir tasarım yarışması düzenleyen Novada Outlet Söke, bu senede “En İyi Tişörtü Sen Tasarla’’ yarışması ile gençlerin özgün tasarımlarını gözler önüne seriyor...

Söke'de 4.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Mülkiyeti Söke Belediye Başkanlığı'na ait olan 4,866,34 metrekare yüzölçümlü arsa 4 milyon 225 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Aydın Söke'ye yeni AVM geliyor!

Söke’de çayüstü dükkanlarına alternatif olarak geliştirilen yeni alışveriş merkezi projesi hayata geçiyor.İlçenin santral garaj arkasında Söke Belediyesi’ne ait alanda yapılacak projenin inşaat çalışmalarına yüklenici firma tarafından başlandı

Söke Meslek Yüksekokulu öğrencilerinden kira isyanı!

Adnan Menderes Üniversitesi Söke Meslek Yüksekokulu öğrencileri, Söke’de özel yurt ve ev kiralarının yüksek olmasını protesto etti.

Aydın Söke Şehir Stadı inşaatında sona gelindi!

Bir süre önce Söke Şehir Stadında başlayan Söke Şehir Stadı bakım ve onarım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.Stadyumda yapılan çalışmaların yakın zamanda tamamlanacağı, Sökespor’un maçlarını kendi stadında oynayabileceği belirtildi.

Söke Belediyesi ve Şengel İnşaat konut projesinin temeli atıldı!

Söke Belediyesi ile Şengel İnşaat arasında yapılan işbirliğiyle hazırlanan Yenicami Mahallesi'ndeki toplu konut projesinin temeli törenle atıldı.

Aydın Söke'de 20 milyon avroluk yeni tesis açıldı!

Türk ve Danimarkalı ortaklığıyla Söke'de 20 milyon avroluk dev balık yemi üretim tesisi açıldı. Yıllık 50 bin ton balık yemi üretilecek tesis sayesinde üç yıl içinde 25 milyon avro ihracata ulaşılması hedefleniyor.

Batı Anadolu, Söke fabrikasına yaptığı yatırımı 2017'de devreye alacak!

Hazır beton ve çimento sektöründe Batıçim, Batısöke ve Batıbeton firmaları ile faaliyet gösteren Batı Anadolu Grubu, yaptığı yatırım ile klinker üretim kapasitesini artıracak.

Aydın Söke kent merkezinde eski yapılar çoğunlukta!

Aydın Denge Gazetesi'nin yazarlarından Hüseyin Işık bugünkü yazısına Söke'deki 1/5000'lik imar planı sorununu kaleme aldı. İşte Hüseyin Işık'ın o yazısı...

Aydın Söke'deki imar tartışmasına Turgay Avcı'da katıldı!

MHP Aydın Söke İlçe Başkanı Turgay Avcı, Söke Belediye Meclisi'nin 1 /5000'lik imar planının Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi'nde reddedilmesini değerlendirdi.

Söke 1/5000'lik imar planının reddedilmesi ilçenin önünü kapadı!

Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, hazırladıkları 1/5000'lik imar planının Aydın Büyükşehir Belediye Meclis'inde reddedilmesiyle ilçenin önünün kapandığını öne sürdü.

Aydın Söke'deki pazar yerlerine konut mu inşa edilecek!

Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi İmar Komisyonu üyesi Necmettin Ünüvar, ''Söke İlçemizdeki Pazar yerinin konut ve işyeri olmasını doğru bulmuyoruz. Biz pazarcı esnafımızın yanındayız.”dedi.

Pera GYO Sümerpark AVM değerleme raporunu yayınladı!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi, Sümerpark AVM ve Ofis Projesi'nin 2015 yılı değerleme raporunu yayınladı.

Aydın Söke'de konut ihtiyacı hat safhada!

Söke Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Adil Orhan Demir, "Söke’nin konut ihtiyacı sürekli olarak devam ediyor. Şu anda Söke’de genelde 2+1 şeklinde binalara rağbet gösteriliyor." dedi.

Novada Söke avm Haberi

Novada Söke avm

Her sene farklı bir tasarım yarışması düzenleyen Novada Outlet Söke, bu senede “En İyi Tişörtü Sen Tasarla’’ yarışması ile gençlerin özgün tasarımlarını gözler önüne seriyor.


Novada Outlet Söke, genç giyimin ünlü markalarından Jimmy Key’le geçen sene Barbaros Şansal başkanlığında gerçekleştirdiği Jean tasarım yarışmasının ardından bu sene de T-shirt tasarım yarışması ile gençlere imkan yaratmaya devam ediyor. Lise ve üniversite öğrencilerinin yoğun ilgisi sebebi ile iki ayrı kategoride gerçekleşecek olan yarışmanın seçici kurulunda ünlü manken-oyuncu Özge Ulusoy’un yanı sıra Jimmy Key Bölge Müdürü Yakup Gürsoy, Söke Genç İş Adamları Derneği başkanı Mehmet Yabancı, Wow Magazin moda editörü Gönç Apaydın,  eski Türkiye güzeli Şekure Boz ve Adnan Menderes Üniversitesi öğretim görevlilerinden Kutel Gültun Erkenez yer alıyor.

Son teslim tarihi 20 Mart 2014 olan...