29 / 04 / 2024

Anka Yapı Evim Kadıköy Evleri!

Anka Yapı Evim Kadıköy Evleri!

Firma: Anka Yapı

Proje: Evim Kadıköy

Anka Yapı Evim Kadıköy Evleri kapsamında yer alan konutların fiyatları 220 bin TL'den başlıyor. Projenin detayları haberimizde...



Evim Kadıköy projesi geçtiğimiz günlerde  Anka Yapı  tarafından tanıtıldı. Fikirtepe'de yükselen Anka  Evim Kadıköy  projesi kapsamında 3 etap yer alıyor ve bu 3 etaptan ilki satışa çıktı. 2 bin 500 konutun yer aldığı Anka Yapı Evim Kadıköy Evleri'nin satışa çıkan ilk etabındaki toplam konut sayısı ise 550.


Anka Yapı Evim Kadıköy Evleri!


Anka Yapı Evim Kadıköy Evleri kapsamında yer alan konutlar alanları 39 ila 120 metrekare arasında değişen 1+1'den 5+1'e kadar farklı tasarlanan konut tipleri. Anka Yapı Evim Kadıköy Evleri kapsamına yer alan konutlar için 2 farklı ödeme planı oluşturulmuş durumda. Bu ödeme planlarından birinde banka kredisiyle vadelendirme seçeneği sağlanırken diğerinde faiz uygulanmıyor. Faiz uygulanmayan ödeme planında yarısı peşin veriliyor ve taksitlendirme ise 24 aya kadar yapılıyor. 


Anka Yapı Evim Kadıköy Evleri!


Anka Yapı Evim Kadıköy Evleri kapsamında konutların fiyatları 220 bin liradan başlıyor ve metrekare birim fiyatları ise 4 bin 800 liradan başlangıç gösteriyor. Toplamda 70 bin metrekare arsa alanına sahip Anka Yapı Evim Kadıköy Evleri'nde konutların 2015 yılı içerisinde bitirilip sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. 


Telefon: 444 38 11

Web adresi: http://www.evimkadikoy.com/

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön