30 / 04 / 2024

Ankamall'da 350 kiracıdan 110'u faaliyetlerini durdurdu!

Ankamall'da 350 kiracıdan 110'u faaliyetlerini durdurdu!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın sahibi olduğu Ankamall AVM'deki kiracıların bir kısmı kamu otoritesinin direktifleri doğrultusunda, bir kısmı ise tek taraflı olarak mağazalarını kapattı...



Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) coronavirüs salgını hakkında açıklama yaptı.

Yeni Gimat GYO, koronavirüs salgını sebebiyle sahibi olduğu Ankamall AVM kiracılarının bir kısmı kamu otoritesinin direktifleri doğrultusunda, bir kısmının ise tek taraflı olarak mağazalarını kapattığını açıkladı. 

19 Mart 2020 tarihi itibariyle toplam 350 kiracının perakende sektörünün önemli oyuncuları olan 110 tanesi Ankamall AVM'deki faaliyetlerini durdurdu.

Şirket, Ankamall AVM'yi açık tutmaya devam edecek. 

Yeni Gimat GYO'nun KAP açıklaması: 
Coronavirüs salgını nedeniyle sahibi olduğumuz Ankamall AVM kiracılarının bir kısmı kamu otoritesinin direktifleri doğrultusunda bir kısmı ise tek taraflı olarak mağazalarını kapatmıştır. Bu kapsamda 19 Mart 2020 tarihi itibariyle toplam 350 kiracımızın perakende sektörünün önemli oyuncuları olan 110 tanesi Ankamall AVM'deki faaliyetlerini durdurmuştur. Şirketimiz ise kamu otoritesinden bir bildirim gelene kalan Ankamall AVM'yi açık tutmaya devam edecektir. Konuyla ilgili olarak yaptığımız basın açıklamamız ekte yer almaktadır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Basın açıklaması için tıklayın


Geri Dön