29 / 04 / 2024

Ankara Atakent Nevi Konutları'nın Nisan ayı kampanyası tanıtıldı!

Ankara Atakent Nevi Konutları'nın Nisan ayı kampanyası tanıtıldı!

İnşaattan madene, enerjiden elektrik dağıtıma kadar birçok alanda faaliyet gösteren Ataseven Group, düzenlediği organizasyonlarla tüketiciden tam not alıyor. Şirketin son inşaat projesi Atakent Nevi Konutları için düzenlenen kampanya, tanıtıldı.



İnşaattan madene, enerjiden elektrik dağıtıma kadar birçok alanda faaliyet gösteren Ataseven Group, düzenlediği organizasyonlarla tüketiciden tam not alıyor. Şirketin son inşaat projesi Atakent Nevi Konutları için hayata geçirilen kampanya, düzenlenen döner partisinde tanıtıldı. Nisan ayı kampanyasının da tanıtıldığı partiye yoğun katılım oldu. Geçtiğimiz ay da hamsi partisi ile Başkentlileri bir araya getiren Ataseven Group, konut kredilerinde uygun faiz ve ödeme koşullarını açıkladı. 


Ataseven Group Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fuat Ataseven, yüzde 0.79 faiz oranıyla kullandırdıkları konut kredilerinin ev sahibi adayları için ayrıcalıklı bir fırsat olduğunu ifade ederek şöyle konuştu: "Atakent Nevi Konutları, Atakent 1. etap ve Atakent 2. etaptan sonra yer alan Batıkent 3. etaptaki konut projemiz. Atakent Nevi Konutları 2 blokta 96 konuttan oluşuyor. Proje tamamlandığında 1. Etap, 2. Etap ve Atakent Nevi Konutları'nda toplam 8 blokta 444 daire olacak. 348 dairenin iskanı alınarak yaşam başladı. Atakent Nevi Konutları'nın da inşaatı devam ediyor. 3. etaptaki bu konutlarımızı Aralık 2017'de teslim edeceğiz. 1. ve 2. etaptaki Atakent 1 ve 2 konutları gibi Atakent Nevi Konutları da çok keyifli bir proje oldu. Diğer projelerimizden farklı olarak kapalı otoparkı bulunan Atakent Nevi Konutları'nın bir diğer artısı da her mevsim yüzme keyfi yaşanabilecek. Bunun dışında çok keyifli bir peyzaj düzenlemesi yaptık. Çocuklar için çim amfi, çocuk oyun parkları ve spor alanları gibi sosyal alanlar oluşturduk. Tamamı 4+1 dairelerden oluşan projemizin başlangıç fiyatı 405 bin lira. 2017'nin Aralık ayında inşaatı bitecek olan projemizin her katında 3 daire bulunuyor. 1. bloğun yüzde 40'ından fazlası satıldı. 2. blok ise henüz satışa çıkmadı. 2. blok satışına Eylül ayında çıkmayı planlıyoruz.''



Web : http://www.atakentnevi.com/


Posta Ankara



Haber Hürriyet AnkaraGazetesi'nin ekinde şu şekilde yer aldı


ATAKENT 1. etap ve Atakent 2. etapta toplam 348 daireyi ev sahipleriyle buluşturan Ataseven Group, aynı lokasyonda yer alan Atakent Nevi Konutları'yla da yeni ev sahiplerini bekliyor. Atakent Nevi Könutları'nın, butik proje olma özelliğiyle ön plana çıktığım belirten Ataseven Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fuat Ataseven, "96 konuttan oluşan projeleri ile komşuluk ilişkilerini canlandırmayı amaçlıyoruz. 2017'nin Aralık ayında teslim edilecek konutlar için çalışmalarına ara vermeden devam ediyoruz" dedi. Ataseven projeyle ilgili şu bilgileri verdi: 


"SOHBET HAVASI YARATACAĞIZ" 

Kapalı otoparkı bulunan Atakent Nevi Konutlarında kışın kar temizlemek ya da buz kazımak, yazın ise sıcak bir araca binmek zorunda kalınmayacak. Blokların zemin katından kapalı otoparklara ulaşım direk sağlanabiliyor. Her mevsim yüzme keyfinin yaşanacağı kapalı yüzme havuzu yer alıyor. Çocuklar için çim amfi, çocuk oyun parkları ve spor alanları gibi sosyal alanlar oluşturduk hem de büyüklere yönelik keyifle yürüyüş yapabilecekleri yürüyüş yollan, oturabilecekleri oturma mekanları, kamelyalar oluşturduk. Özellikle yaz akşamlarında keyifli bir yürüyüş alam. komşularla keyifli bir sohbet havası yaratmaya çalışıyoruz. Çünkü; komşuluk ilişkileri giderek zayıflıyor; ama biz mümkün olduğunca projelerimizde sosyal alanlara fazla yer vererek komşuluk ilişkilerini pekiştirmek adına bir platform oluşturmaya çalışıyoruz. Her katında 3 daire bulunan projede 2 farklı tipte 4+1 daire seçeneği sunuyoruz." 


Hürriyet  Ankara  Ek


Geri Dön