29 / 04 / 2024

Ankara Çamlıdere Şehitler Parkı hizmete açılıyor!

Ankara Çamlıdere Şehitler Parkı hizmete açılıyor!

Ankara Çamlıdere Belediye Başkanı H. Caner Can, Bu projemizle hem ilçemize bir resmi tören alanı kazandırmak hem de şehitlerimizi unutmadığımızı ve unutturmayacağımızı göstermek istedik.” dedi



Ankara Çamlıdere Belediye Başkanı H. Caner Can'ın 2016 yılı yatırım projesi programı içerisinde yapımına başlanacağını duyurduğu tören alanı ve şehitlik anıtı projesi çalışmaları sadece başlamakla kalmadı yapım çalışmalarında son aşamaya gelindi.


Çamlıdere’nin çehresini değiştiremeye devam eden Belediye Başkanı Can tören alanı ve şehitlik Anıtı’nın bittiğinde ilçenin daha farklı bir görüntüye kavuşacağını belirterek “Bizim ilçemiz tarihte, bu ülkeyi korumak savunmak ve kollamak adına yeterince kahramanlığını yapmış gerek kurtuluş savaşında, gerek Kıbrıs çıkarmasında, gerekse yurt içi ve yurt dışı birçok savaşa asker vermiş ve birçok şehit ve gazinin de sahibi olmuş bir ilçedir. 15 Temmuz 2016 gecesinde yaşanan hain girişimin karşısında duran ve gazi olan birçok hemşerimiz vardır biz bu eseri 15 Temmuz şehitleri başta olmak üzere bütün şehit ve gazilerimizin anısına yapıyoruz. Bu projemizle hem ilçemize bir resmi tören alanı kazandırmak hem de şehitlerimizi unutmadığımızı ve unutturmayacağımızı göstermek istedik.” dedi. 


Anayurt







Geri Dön