28 / 04 / 2024

Ankara Esenboğa Havalimanı'ndaki hangar kiraya verilecek!

Ankara Esenboğa Havalimanı'ndaki hangar kiraya verilecek!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü (DHMİ), Ankara Esenboğa Havalimanı'ndaki hangarı kiraya verecek.



Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü (DHMİ), Esenboğa Havalimanı içerisinde yer alan 1018 metrekarelik hangar mahallinin açık ihale usulüyle sene sonuna kadar kiraya verileceğini açıkladı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Genel Müdürlüğün resmi internet sitesinde hangarın kiralanmasına ilişkin  ihale ilanı yayımlandı.

Yayımlanan ilana göre Esenboğa Havalimanı 5 nolu apron bölgesinde bulunan 1018 metrekarelik 8 nolu hangar mahalli KDV dahil aylık 20 bin lira muhammen kira bedeli üzerinden açık ihale usulüyle ihale edilerek, 31 Aralık 2021 tarihinde kadar kiraya verilecek.

Ankara Esenboğa Havalimanı ndaki hangar kiraya verilecek!

Sözleşme taslağı ve ihale şartnamesi DHMİ Genel Müdürlüğü Pazarlama ve Ticaret Dairesi Başkanlığı ya da   Ankara  Esenboğa Havalimanı Başmüdürlüğünden 100 TL karşılığında alınabilecek.

İhaleye katılmak isteyenler 50 bin TL geçici teminat bedeli verecek.

Başvuru yapmak isteyenler 22 Şubat 2021 tarihinde saat 14.00'a kadar ihale şartnamesinde belirtilen belgeleri tamamlayıp Ankara Esenboğa Havalimanı evrak birimine verecek.

Bu tarih ve saatten sonra gerçekleştirilecek olan başvurular ile postayla yapılacak başvurular kabul edilmeyecek. İstenen belgeleri eksik, yanlış verenlerin ya da zamanında getirmeyenlerin müracaatları yapılmamış sayılacak.

Söz konutu ihale 22 Şubat saat 14.30'da DHMİ Ankara Esenboğa Havalimanı Başmüdürlüğünde gerçekleştirilecek.

 

TOKİ Kuzey Ankara'daki 174 konutu satışa çıkarıyor!


Geri Dön