29 / 04 / 2024

Ankara Evi 27 Aralık'ta açılıyor!

Ankara Evi 27 Aralık'ta açılıyor!

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, belediyenin Ankara kültürünü yaşatmak için hayata geçirdiği Ankara Evi’nin inşaatını gezerek çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Yaşar, Ankara Evi'ni 27 Aralık'ta hizmete açacaklarını bildirdi...




Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, belediyenin  Ankara  kültürünü yaşatmak için hayata geçirdiği Ankara Evi’nin inşaatını gezerek çalışmaları yerinde inceledi. 4 bin 300 metrekare alan üzerine kurulan Ankara Evi’nde devam eden çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler alan Yaşar, inşaatları tek tek gezmeyi de ihmal etmedi.


Yaşar, incelemeleri sırasında Ankara’nın bilim, kültür, sanat ve sergi evi olarak hizmet verecek ve yapımı büyük ölçüde tamamlanan Ankara Evi’ni 27 Aralık’ta hizmete sunmayı planladıklarının müjdesini de verdi. Çalışmaların hızlandırılması talimatı veren Yaşar, “Vatandaşların güzel vakit geçirmeleri için her türlü ayrıntının düşünüldüğü bu mekan, tamamlandığında Ankaralıların uğrak yeri olacak. Ankara dışından burayı ziyaret edecekler ise şehrimizi daha yakından tanıma fırsatı bulacaklar. Bu mekanı en kısa zamanda halkımızın hizmetine açmak için çalışmalara aralıksız devam ediyoruz.” dedi.


Yurt Gündemi


Geri Dön