27 / 04 / 2024

Ankara Gold Wings ne zaman teslim edilecek?

Ankara Gold Wings ne zaman teslim edilecek?

Firma: Deso İnşaat

Proje: Gold Wings Ankara

İçerisinde toplam 68 adet konut bulunan Ankara Gold Wings ne zaman teslim edilecek sorusuna 2014 yılının Ekim ayı cevabı veriliyor. Ankara Yenimahalle'de hayata geçirilen proje, Deso İnşaat tarafından inşa ediliyor...



3 oda 1 salon dairelerin tamamının satıldığı Ankara Gold Wings ne zaman teslim edilecek sorusunun cevabına geçmeden önce projenin diğer bilgilerine geçelim. 


Gold Wings projesinin sosyal alanları arasında;  basketbol sahası- furbol sahası- dinlenme alanları, mini hayvanat bahçesi, spor yolu, basketbol ve futbol sahası,kamelyalar, fitness center yer alıyor. 


İçerisinde toplam 68 adet dairenin bulunduğu Ankara Gold Wings ne zaman teslim edilecek sorusuna 2014 yılı içerisinde yanıtı veriliyor. Projede satışlar devam ediyor.  


Ankara Gold Wings ne zaman teslim edilecek?


3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon daire tiplerinden meydana gelen Gold Wings Ankara'da banka kredisi ile yüzde 0,71 faiz oranıyla 120 aya kadar taksitlendirme yapılıyor. 


Ankara Gold Wings ne zaman teslim edilecek sorusuna cevap olarak Ekim 2014 deniliyor. Projenin 7 bin metrekarelik bir kısmı yeşil alan için ayrıldı. 


Ankara Gold Wings iletişim

Telefon: 0532 335 07 65

Web: http://www.deso.com.tr/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön