Genel

Ankara Gordion AVM, Cumhuriyet Yürüyüşü düzenliyor!

 Gordion AVM, tüm Ankaralıları 29 Ekim"de Cumhuriyetin 87. yıldönümü kutlamalarına sahne olacak alışveriş merkezindeki œCumhuriyet Yürüyüşüne davet ediyor

İlk olarak ziyaretçilerine kapılarını açtığı Eylül 2009"dan bu yana ev sahipliği yaptığı etkinliklerle Ankaralıların günlük yaşamlarını daha eğlenceli hale dönüştüren Gordion Alışveriş Merkezi, (Gordion AVM) Cumhuriyetin 87. yıldönümü nedeniyle 29 Ekim 2010 alışveriş merkezi içinde Cumhuriyet Yürüyüşü düzenliyor.

Bütün yurtta olduğu gibi Gordion AVM"de de coşkulu etkinliklerle kutlanacak olan Cumhuriyet Bayramı kutlama programına göre, 29 Ekim Perşembe günü saat 11.00'de bando takımının gösterisiyle başlayacak. Daha sonra saat 12.00"da ilki start alacak olan Cumhuriyet Yürüyüşü, gün boyunca belli aralıklarla tekrarlanacak. En son saat 18.30'da başlayacak yürüyüş sonrasında, saat 20.00'da bando takımı gösterisiyle etkinlik tamamlanacak.

Gordion AVM Genel Müdürü Alp Atilla, œCumhuriyetin coşkusunu doyasıya yaşamak olarak özetlediği Cumhuriyet Yürüyüşü ile ilgili olarak şunları söyledi: œ29 Ekim günü düzenleyeceğimiz Cumhuriyet Yürüyüşü ile amacımız, milletimizin makus talihinin yenildiği bu topraklarda, Cumhuriyetin sonsuza dek yaşayacağını tüm dünyaya göstermek. İnsanlarımızı Atatürkçü düşünce etrafında kenetlenmeye çağırmak. Tüm Ankaralıları, çocuklarıyla birlikte Gordion AVM"de gerçekleşecek yürüyüşümüze bekliyoruz.

Gordion AVM
Efsanevi Gordion Düğümü temasını ilk defa bir AVM"de işleyen, dünyaca ünlü mimarlık firması Chapman Taylor ve RedevConcepts"in yarattığı Gordion AVM aynı zamanda Türkiye"nin uluslararası yeşil bina standardı BREEAM (Bina Araştırması & Kuruluş & çevresel Değerleme Metodu) sertifikasına sahip en büyük alışveriş merkezi olma özelliğiyle de öne çıkıyor. 150"yi aşkın mağazayı ve 13 salonlu Ankara"nın en büyük sinema kompleksini de içinde barındıran Gordion; özellikli marka karması ile de diğer AVM"lerden ayrışıyor.