Genel

Gordion AVM yeni yıla yeni etkinliklerle geliyor!

Gordion AVM, kiracılarının vitrin konseptlerinden ürün gamına, yılbaşı süslerinden kampanya ve etkinliklerine kadar her konuda yılbaşını iddialı karşılıyor

Gordion Alışveriş Merkezi (Gordion AVM), perakende sektörünün en önemli dönemlerinden biri olan yılbaşı için hazırlıklarını tamamladı. Tüm yıl içerisinde hem cirosal anlamda hem de alışveriş merkezlerinin kapı girişleri açısından en önemli ay olan Aralık"ta çok farklı organizasyon ve kampanyalar Gordion ziyaretçilerini bekliyor.  

Ankaralıların günlük yaşamlarını sürprizlerle daha eğlenceli hale dönüştüren Gordion Alışveriş Merkezi"nden 3 Aralık 2010 “ 5 Ocak 2011 tarihleri arasında 50 TL"lik alışveriş yapan herkes altın kazanma fırsatı yakalayacak. Ziyaretçiler yaptıkları alışveriş ile birlikte bir de hediye kuponu alacak. Kupon alan her şanşlı kişi 3.000 altından birine anında sahip olma fırsatı yakalayacak. Ziyaretçiler aynı zamanda Ada Kitap, Altınbaş, C&A, Atasay, Calzedonia, Cookshop, Dörtel, Greyder, Hotiç, Marks & Spencer, Nike, Polo Garage, Stefanel, Tefal, Tiffany, Togo, Joker, Deichmann, GAP, Arçelik, Electroworld, Batik, Glingerie ve Lahmacun King"ten de 5 TL ile 30 TL arasında değişen değerlerde çeşitli hediyeler kazanma fırsatı yakalayacak.  

Gordion Alışveriş Merkezi Genel Müdürü Alp Atilla, Gordion olarak her zaman ilklere imza attıklarını dile getirdi ve yılbaşında sadece tek bir kişiyi ödüllendirmek yerine aynı anda çok sayıda ziyaretçilerini mutlu etmek istediklerini belirtti. Atilla, konu ile ilgili olarak şunları söyledi: œGordion olarak, alışveriş merkezimize gelen herkes kazansın istedik ve çok farklı bir kampanyaya imza attık. İlk defa bir alışveriş merkezi altın hediye ediyor. Bir ay boyunca Gordion"da alışveriş yapan birçok ziyaretçimiz anında altın kazanacak. Ayrıca kampanyaya katılan mağazalarımızdan da sürpriz hediyeler verilecek. Gordion"da bir ay boyunca yılbaşı havası esecek. Yılbaşı atmosferi alışveriş merkezimizin her yerinde hissedilecek. Gordion aralık ayı boyunca ışıl ışıl olacak! Üstelik yılbaşında çocukları da unutmadık. Son hafta alışveriş merkezimize gelen çocuklar Noel Baba ile fotoğraf çektirme fırsatı yakalayacak ve hediye altın çikolatalarla çok mutlu olacak. Tüm Ankaralıları, çocuklarıyla birlikte Gordion AVM"ye bekliyoruz.

Noel Baba Gordion"da

18-30 Aralık tarihleri arasında 16:00-18:30 saatlerinde Gordion AVM central alanda Noel Baba çocuklarla fotoğraf çektirecek. . Alışveriş fişini gösteren ailelere çocuklarının bu özel anlarına ait kareleri hediye edilecek. Ayrıca Noel Baba çocuk mağazalarından sürpriz hediyeler de dağıtacak.

Gordion AVM"nin yine her zamanki gibi farkını bir kez daha ortaya koyduğunu dile getiren Atilla, Noel Baba"nın kahkahaları ile Gordion AVM"ye yılbaşı çoşkusunu hissettireceğini söyledi. Atilla, Gordion AVM müşterileri tarafından büyük ilgi gören aktiviteyi geleneksel hale getirerek müşteri sadakatini artırmayı hedeflediklerini belirtti.  

MK Illumination"dan Gordion AVM"ye Sihirli Dokunuş  

Alışveriş merkezinin yılbaşı süslemeleri bu yıl ikinci kez Avrupa"daki önemli firmalardan biri olan œMK Illumination tarafından yapıldı. Geçen yıl yapılan yılbaşı süslemelerine bu yıl farklı eklemeler de oldu. Özellikle ışık ağırlıklı olan yılbaşı süslemeleri ile Gordion AVM, Aralık ayı boyunca ışıl ışıl olacak. çocuklar için orta alanda özel olarak oluşturacak ışıklı kardan adam köşesinde çocuklar ve aileler birlikte fotoğraf çektirebilecek ve yılbaşı coşkusunu dorukta yaşayacaklar. Gordion Alışveriş Merkezi Bijou Atriyum"unda yer alan hareketli œNoel Baba ve çevresindeki bulutlar, bu yılki süslemelerin önemli bir parçasını oluşturuyor.