27 / 04 / 2024

Ankara İncek Loft sakinleri brunch etkinliğinde buluştu!

Ankara İncek Loft sakinleri brunch etkinliğinde buluştu!

Akfen İnşaat'ın Ankara'da hayata geçirdiği İncek Loft projesinde yaşayan site sakinleri hafta sonu yapılan brunch etkinliğinde bir araya geldi.



 

Ankara’da Akfen İnşaat imzasıyla hayata geçirilen ve yaşamın başladığı İncek Loft projesinde oturan site sakinleri hafta sonu brunch programında bir araya geldi. İncek Loft BigChefs’de gerçekleştirilen ve yoğun ilginin gösterildiği brunch etkinliğine yaklaşık olarak 450 kişi katıldı. Keyifli bir etkinliğe sahne olan brunchta site sakinleri birbirleriyle tanışma ve keyifli zaman geçirme fırsatı yakaladılar

 

‘KOMŞULUK İLİŞKİLERİ HER ŞEYDEN ÖNEMLİ’

 

Konuyla ilgili açıklamalar yapan Akfen Danışmanlık ve Proje Geliştirme Genel Müdürü Barış Barçak, günümüzde insanların günlük koşuşturmaları içerisinde komşuluk ilişkilerine yeteri kadar zaman ayırma fırsatı bulamadıklarını söyledi.  Barçak, “Akfen İnşaat olarak şimdiye kadar projelerimizde yaşayan oturumcuların birbirleri ile daha fazla zaman geçirmelerine yönelik olarak birçok etkinlik düzenledik. Çünkü konut projelerinde insan faktörü ve bundan doğan komşuluk ilişkilerini her şeyden önemli olarak görüyoruz. Projelere hayat veren aslında bu tür insan ilişkileri. Bu kapsamda yeni aktiviteler için de planlamalar yapıyoruz” diye konuştu.

 


Geri Dön