30 / 04 / 2024

incek loft brunch

incek loft brunch

Akfen İnşaat'ın Ankara'da hayata geçirdiği İncek Loft projesinde yaşayan site sakinleri hafta sonu yapılan brunch etkinliğinde bir araya geldi.

Ankara İncek Loft sakinleri brunch etkinliğinde buluştu!

Akfen İnşaat'ın Ankara'da hayata geçirdiği İncek Loft projesinde yaşayan site sakinleri hafta sonu yapılan brunch etkinliğinde bir araya geldi.

İncek Loft'ta Alışveriş Kanyonu kiraya açıldı!

Ankara Incek'te Akfen inşaat tarafından gerçekleştirilen incek Loft projesinde yaşam 30 Haziran'da başlıyor. incek Loft projesinin içinde yer alan Alışveriş Kanyonu'nda bulunan mağazalar kira tekliflerine de açıldı.

Akfen İncek Loft'ta fiyatlar 314 bin TL'den başlıyor!

Akfen İnşaat tarafından Ankara İncek'te hayata geçirilen incek Loft projesinde ilk daire teslimlerine Nisan 2016'da başlanacağı açıklandı. Toplam 1199 konutlu projede daire fiyatları 314 bin liradan başlıyor.

İncek Loft'ta 18 ay boyunca ödeme yok!

AKFEN inşaat tarafından Ankara İncek'te hayata geçirilen İncek Loft, 800 adetlik satış rakamına ulaştı, incek Loft, 14 Haziran'a kadar geçerli olan yüzde 10 ön ödeme sonrası 18 ay boyunca hiçbir ödemenin olmadığı plan sunuyor.

İncek Loft'ta ödememe kampanyası devam ediyor!

Akfen İnşaat tarafından Ankara incek'te hayata geçirilen İncek Loft projesinde 14 Haziran'a kadar geçerli olan yüzde 10 ön ödeme sonrası 18 ay boyunca hiçbir ödemenin olmadığı "ödememe" planı devam ediyor.

Ankara İncek Loft'ta ödememe kampanyası 14 Haziran'a kadar!

Akfen İnşaat tarafından Ankara incek'te hayata geçirilen İncek Loft projesinde 14 Haziran'a kadar geçerli olan yüzde 10 ön ödeme sonrası 18 ay boyunca hiçbir ödemenin olmadığı "ödememe" planı devam ediyor.

İncek Loft Ankara Uluslararası Film Festivali'ne sponsor oldu!

Ankara Uluslararası Film Festivali Sponsoru Incek Loft "Senden Bana Kalan" filminin özel gösterimini kokteyl eşliğinde sinemaseverlerle buluşturdu..

Ankara İncek Loft 700. satışa ulaştı!

İSTANBUL Levent Loft'tan sonra Loft markasını Ankara'ya taşıyan Akfen İnşaat, İncek Loft projesinde 700. satış rakamına ulaştı. Selim Akın, "Ankara'nın yeni cazibe merkezi Incek'te, İncek Loft gibi oldukça iddialı ve kazançlı bir projeyi hayata geçirdik."

Akfen İncek Loft'ta 700. satışa ulaşıldı!

İncek'te 700'üncü satışa İstanbul Levent Loft'tan sonra Loft markasını Ankara'ya taşıyan Akfen İnşaat, incek Loft projesinde 1199 konuttan 700'üncü satış rakamına ulaştı.

İncek Loft Ankara'da 700 satış rakamına ulaşıldı!

İstanbul Levent Loft'tan sonra Loft markasını Ankara'ya taşıyan Akfen inşaat, Incek Loft projesinde 700'üncü satış rakamına ulaştı. Başkentlilerin İncek Loft'a yoğun bir ilgi gösterdiği belirtildi.

Akfen İncek Loft projesi nerede?

Toplam 108 bin metrekare alan üzerinde, Akfen İnşaat imzasıyla yaşama geçirilen Akfen İncek Loft projesi nerede sorusuna Ankara İncek bölgesinde cevabı veriliyor. Projede banka kredisi kullannılıyor...

Akfen İncek Loft ödeme tablosu!

Konut fiyatları 236 bin TL'den başladığı Akfen İncek Loft ödeme tablosu kapsamında banka kredisi ile taksitlendirme yapılıyor. 108 bin metrekare alana sahip olan projede ikinci etap satışları başladı...

İncek Loft Ankara adres!

Dairelerin 2016 yılının Nisan ayı içerisinde teslim edilmesi öngörülen İncek Loft Ankara adres bilgileri şu şekilde: Hacılar mahallesi 986/1 sokak 1/1 İncek / Gölbaşı / ANKARA...

incek loft brunch Haberi

incek loft brunch

Ankara’da Akfen İnşaat imzasıyla hayata geçirilen ve yaşamın başladığı İncek Loft projesinde oturan site sakinleri hafta sonu brunch programında bir araya geldi. İncek Loft BigChefs’de gerçekleştirilen ve yoğun ilginin gösterildiği brunch etkinliğine yaklaşık olarak 450 kişi katıldı. Keyifli bir etkinliğe sahne olan brunchta site sakinleri birbirleriyle tanışma ve keyifli zaman geçirme fırsatı yakaladılar

 

‘KOMŞULUK İLİŞKİLERİ HER ŞEYDEN ÖNEMLİ’

Konuyla ilgili açıklamalar yapan Akfen Danışmanlık ve Proje Geliştirme Genel Müdürü Barış Barçak, günümüzde insanların günlük koşuşturmaları içerisinde komşuluk ilişkilerine yeteri kadar zaman ayırma fırsatı bulamadıklarını söyledi.  Barçak, “Akfen İnşaat olarak şimdiye kadar projelerimizde yaşayan oturumcuların birbirleri ile daha fazla zaman geçirmelerine yönelik olarak birçok etkinlik düzenledik. Çünkü konut projelerinde insan faktörü ve bundan doğan komşuluk ilişkilerini her şeyden önemli olarak görüyoruz. Projelere hayat...