02 / 05 / 2024

Ankara İncek Prestij 765 daireden oluşuyor!

Ankara İncek Prestij 765 daireden oluşuyor!

Yüzlerce konut projesinin devam ettiği Başkent'te bu projelerin büyük bölümüne, son dönemde hızla gelişen İncek ev sahipliği yapıyor. Bu bölgede yapılan konutların büyük bölümünün isminde 'încek' kullanılıyor.



Yüzlerce konut projesinin devam ettiği Başkent'te bu projelerin büyük bölümüne, son dönemde hızla gelişen İncek ev sahipliği yapıyor. Bu bölgede yapılan konutların büyük bölümünün isminde 'încek' kullanılıyor. Bunlardan biri de Ankara'nın en karma projelerinden İncek Prestij. Farklı konut tiplerinin uygulandığı projede Başkentliler birçok seçenek sunuluyor. 


12 FARKLI TİPTE KONUT 

İncek Prestij, 57 dönüm arazi üzerinde, 15 blok, 44 katlı kule ve 12 farklı tip daireden oluşuyor. Toplam 765 adet konut, kendi içinde ticari alanları, sosyal olanakları ve yeşil alanları ile bölgenin en büyük inşaat projelerinden biri. Amerikan tarzı otel konseptli evlerin İstanbul'dan ülkemize yaptığı giriş, Ankara'daki projelerle yeni bir renk kazanıyor. 

Ankara'da birbiri ardına yükselen, İstanbul projelerini gölgede bırakmaya aday modern yaşam alanları, kentin siluetini de değiştiriyor. Bunlardan biri olmaya aday İncek Prestij'de inşaat hızla yükseliyor. 

İncek Prestij'in ortaklarından Sarper Ak, "Ankara'da yükselen bu projeler kalite ve mimari başarıları ile göz dolduruyor" diye konuştu. 


Habertürk Ankara 


Geri Dön