27 / 04 / 2024

Ankara Keçiören Vadikent fiyatları! 24 ay sonra teslim!

Ankara Keçiören Vadikent fiyatları! 24 ay sonra teslim!

Firma: Kom Yapı

Proje: Ankara Vadikent

Ankara Keçiören Vadikent fiyatları için projenin satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 24 ay sonra teslim edilecek olan Ankara Vadikent Evleri 1.600 konuttan oluşuyor...




Ankara Keçiören bölgesinde inşa ediliyor olan Vadikent Evleri projesi Komyapı tarafından yükseliyor.  Ankara  Keçiören Vadikent fiyatları öncesinde projeden bahsedelim. Vadikent Ankara projesi 1.600 adet daireden oluşuyor.


Komyapı Vadikent Evleri Ankara projesinde 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor. Vadikent Evleri Ankara Keçiören projesinde konutların ödemeleri banka kredisi kullanılarak yapılıyor.


Ankara Keçiören Vadikent fiyatları için 0332 236 44 66 numaralı telefonu arayarak, Vadikent Ankara Keçiören satış ofisine ulaşabilirsiniz. Vadikent Evleri Ankara projesinde teslimler 24 ay sonra yapılıyor.


Ankara Keçiören Vadikent Evleri projesi 9 blok olarak inşa ediliyor. Vadikent Evleri Ankara projesi içerisinde yüzme havuzu, sauna, fitness merkezi, çocuk oyun alanları, spor alanları gibi sosyal imkanlar yer alıyor.



Telefon: 0.332. 236 44 66

Web adresi : www.komyapi.com.tr


projeye sor



Geri Dön