03 / 05 / 2024

Ankara Keçiören'de akaryakıt istasyonu arsası satılacak

Ankara Keçiören'de akaryakıt istasyonu arsası satılacak

Keçiören Belediye Başkanlığı, akaryakıt ve lpg istasyonu arsasını satmak üzere ihale açtı



Ankara Keçiören Belediye Başkanlığı mülkiyeti kendisine ait olan Ovacık Mahallesindeki akaryakıt istasyonu arsasını satışa çıkardı. Keçiören Belediyesi tarafından satışa konan Ovacık Mahallesi'ndeki arsa 6 bin 440 metrekare büyüklükte. İmarda akaryakıt, LPG satış ve servis istasyonu arsası olarak geçen taşınmaz için Keçiören Belediyesi 4 milyon TL tahmini bedel ve 120 bin TL'de geçici teminat tayin etti.

Akaryakıt istasyonu arsasının ihalesi 24 Haziran 2010 tarihinde saat 14.00'de Belediye encümen salonunda kapalı zarf usulü ile yapılacak.

Detaylı bilgi için tıklayınız

--

Keçiören Belediye Başkanlığı, Ovacık Mahallesi 6 bin 440 metrekarelik parselde kayıtlı akaryakıt ve LPG istasyonu arsası ile Aşağı Eğlence Mahallesi Etlik Caddesi Osmanlı İş Merkezinin üst zemin katında bulunan 1 adet işyerini satmak üzere ihale açtı.

Ovacık Mahallesi 6 bin 440 metrekarelik parseldeki akaryakıt ve lpg istasyonu arsasının muhammen bedeli 4 milyon lira, geçici teminatı 120 bin lira olarak belirlendi.

Aşağı Eğlence Mahallesinde, Etlik Caddesi Osmanlı İş Merkezinin üst zemin katında bulunan brüt 286,72 metrekarelik 1 adet iş yerinin muhammen bedeli ise 1 milyon lira, katılımcılardan alınacak olan geçici teminat tutarı ise 30 bin lira olarak açıklandı.

Arsanın satışı kapalı teklif, dükkanın satışı ise açık teklif usulü ile 24 Haziran 2010 tarihinde saat 14.00 ile 14.15 arasında Keçiören Belediye Başkanlığında yapılacak.

Söz konusu ihalelere katılmak isteyenler şartnameyi, mesai saatleri içerisinde Keçiören Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü İhale Servisinden her ihale için ayrı bedel ödeyerek satın alabilecekler.
AA


Geri Dön