02 / 05 / 2024

Ankara Next Level konut fiyatları!

Ankara Next Level konut fiyatları!

Firma: Pasifik İnşaat

Proje: Next Level

Bu yılın Eylül ayında teslim edilecek olan Ankara Next Level konut fiyatları ve proje bilgileri haberimizde yer alıyor...




5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon tipinde daire alternatiflerinin yer aldığı  Next Level  projesi  Pasifik İnşaat  tarafından yükseliyor. İnşaat alanı 19 bin 590 metrekareye yayılan Next Level projesi Ankara-Söğütözü’nde hayata geçirildi. 


65 adet rezidans ve ayrıca ofis birimlerinin bulunduğu Next Level projesi alışveriş merkezi, rezidans ve ofis gibi birimleri gibi ünitelerden oluşuyor.  Ankara  Next Level konut fiyatları 'nın ayrıntıları şöyle: 


Ankara Next Level konut fiyatları: 


Ankara Next Level konut fiyatları kapsamında daireler 761 bin TL ile 1 milyon 882 bin TL arasında satışa çıkarılmış durumda. Ankara Next Level konut fiyatları hakkında daha detaylı bilgi almak için projeye 0312 284 47 47 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz. 


Ankara Next Level ödemeleri banka kredisi kullanarak gerçekleştirilebiliyor. Buna göre dairenin yüzde 25'i peşin olarak ödeniyor: Projede ayrıca aynı miktar ödendiği takdirde  kalan kısım için 18 aya kadar 0 faizle vadelendirme yapılıyor. 


 Teslim tarihi 2013 yılı Eylül ayı olarak belirlenen Ankara Next Level projesinin mutfak bar, oturma alanları, fuaye, güvenlik, lobi alanları ve asansör gibi imkanları mevcut. 



Telefon: 0312 284 47 47 

Web Adresi: http://www.nextlevel.com.tr/

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön