30 / 04 / 2024

Ankara Polatlı'ya köprülü kavşak yapılıyor!

Ankara Polatlı'ya köprülü kavşak yapılıyor!

Polatlı Belediye Başkanı Yakup Çelik, şehrin Ankara çıkışındaki Bölge Hastanesinin önümüzdeki yıl tamamlanacağını, Köprülü kavşak ihalesinin de gerçekleştirildiğini, 2014 yılı sonunda yeni Köprülü Haymana Kavşağının hizmete gireceğini söyledi....




Ankara-Eskişehir Karayolu Polatlı girişi Haymana Köprülü Kavşağı ihalesi Karayolları 4'üncü Bölge Müdürlüğü'nde yapıldı.


Polatlı Belediye Başkanı Yakup Çelik, şehrin  Ankara  çıkışındaki Bölge Hastanesinin önümüzdeki yıl tamamlanacağını, Köprülü kavşak ihalesinin de gerçekleştirildiğini, 2014 yılı sonunda yeni Köprülü Haymana Kavşağının hizmete gireceğini söyledi. Çelik, "Bizim orada öncelikli isteğimiz yeni hastane girişinin sağlanması idi. Bunun ilgili olarak Ulaştırma Bakanımız Binali Bey buraya Köprülü Kavşak yapılması hususunda söz vermişti. 19 Kasım tarihi itibariyle Karayolları 4. Bölge Müdürlüğümüz Yeni Haymana Köprülü Kavşağı yapım ihalesini gerçekleştirdi. Sözleşme tarihinden sonra 300 gün zarfında köprülü kavşak tamamlanacak ve teslim edilecek. Bu şu anlama geliyor önümüzdeki yıl bu zamanlar o köprülü kavşağı kullanmış olacağız, yeni 300 yataklı bölge hastanemiz tamamlanmış olacak." diye konuştu.


Cihan


Geri Dön