Proje Güncel

Ankara Sandiego Rezidans'ta yarısı peşin, yarısı sıfır faiz 15 ay taksit fırsatıyla!

Ankara Sandiego Rezidans'ta yarısı peşin yarısı sıfır faiz 15 ay taksit imkanıyla konut satışları devam ediyor. Sandiego Rezidans'ta konut fiyatları ne kadar? Sandiego Rezidans'ta hangi tip konutlar var? İşte Sandiego Rezidans ile ilgili ayrıntılar...

Protokol yolunun yanı başında, tatil köyü konseptinde inşa edilen Sandiego Rezidans Ankara Pursaklar'da yükseliyor. Sandiego Rezidans 3 bin 300 metrekare proje alanında toplam 92 konuttan oluşuyor. 

55 mmetrekare 1+1 ve 75 metrekare 2+1 Dairelerden oluşan Sandiego Rezidans şehrin gürültüsünden uzakta huzurlu bir yaşam alanı sunuyor. 

SANDİEGO REZİDANS  SOSYAL ALANLARI NELER? 

Modern mimarisi ve dinamik sosyal alanlarıyla lüks ve konforu bir araya getiren hayatınıza renk katacak ayrıcalıklarıyla San Diego Rezidans sosyal dontılarıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. 

Sandiego Rezidans'ta açık kapalı yüzme havuzu, fitness alanı, spa merkezi, tenis tortu, restaurant ve vitmain bar, açık kapalı otopark bulunuyor.

SANDİEGO REZİDANS NEREDE? LOKASYON BİLGİSİ

Sandiego Rezidans Esenboğa Havalimanı'na 3 dakika, Kızılay'a 18 dakika, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'ne 7 dakika uzaklıkta konumlanıyor.

SANDİEGO REZİDANS KONUT FİYATLARI NE KADAR?

Sandiego Rezidans'ta 1+1 ve 2+1 konut tipleri bulunuyor.1+1 konutların fiyatları 2 milyon 300 bin liradan başlıyor.

Projede ödeme kolaylığı olarak sıfır faiz 15 ay taksit imkanı bulunuyor.

Proje şu anda yaapım aşamasında olup teslimlerin Haziran 2025'te yapılması planlanıyor.

Sancaktepe Seheryeli Evleri 5'te peşinde yüzde 10 indirim fırsatı!

Metropark Kurtköy'de 4 milyon 250 bin liradan başlayan fiyatlarla!