Otomobil

Dacia Sandero Stepway 2024: 200 bin TL'lik dev Mayıs fırsatıyla satışta! İşte Dacia Stepway 2024 Mayıs fiyatları...

Dacia Sandero Stepway, bu aya özel 200 bin TL'ye 12 ay vade ve 0.99 faiz fırsatıyla satışta. Peki Dacia Sandero Stepway Mayıs fiyatları ne kadar? İşte Dacia Stepway 2024 Mayıs fiyat listesi...

SUV tarzını yeniden ortaya koyan Dacia Sandero Stepway, dinamik ön tasarımı, güçlü jantları ve modüler tavan barlarıyla göz dolduruyor. Yerden yüksekliği ona gerçek bir SUV’un enerjik ve güçlü görünüm katarken, Sandero Stepway, LED farları, Y imzalı farları, Dacia amblemli ve çift sıra beyaz detaylı ön ızgara tasarımıyla da dikkatleri çekiyor. 

Dacia Sandero Stepway, Extreme versiyonu, bakır rengi yan aynalar, siyah alüminyum alaşım jantlar ve parlak siyah köpekbalığı anteniyle dış tasarıma oldukça önem verir. Söz konusu versiyonda, bakır rengi ve topografik detaylar içeren unsurlar benzersiz bir tasarım sunuyor.

Dacia Sandero Stepway ile ilk olarak pratiklik ve konfor hedefleniyor. Aracın anahtarsız girişi, sürücülere zahmetsiz kullanım sunuyor. Diğer yandan, gGri, beyaz ve bakır rengi detayları, bakır rengi dikişli ve Dacia amblemli kabartmalı yıkanabilir yeni gri kumaş döşemeleri de sürücüleri cezbederken; bakır rengi dekoratif
parçalı gri kumaşlı ön kapı kol dayamaları, yeni gri kumaşlı ön paneli, topografik motifli kauçuk paspasları, topografik detaylı ön kapı eşikleri gibi detaylar da tasarımı güçlendiriyor. 

Araçta, akıllı telefonlar USB kablo ile bağlanabiliyor ve 8 inç dokunmatik multimedya ekranda uygulamalar kullanılabiliyor. 

Dacia Sandero Stepway, geniş ve ayarlanabilir bagaj hacmiyle kullanılabilir alanı artırıyor. Araçta; ABS’ye ek olarak çalışan acil fren destek sistemi, kör nokta uyarı sistemi, ön-arka park sensörleri, geri görüş kamerası, yokuş kalkış desteği gibi birçok güvenlik sistemi bulunuyor. 

DACIA SANDERO STEPWAY 19 MAYIS 2024 FİYAT LİSTESİ 

Dacia Sandero Stepway, bu aya özel 200 bin TL'ye 12 ay vade ve 0.99 faiz fırsatıyla satışa sunuluyor. İşte Dacia Stepway 2024 19 Mayıs fiyat listesi...

- Essential Stepway Tce 90 bg

2023 model anahtar teslim liste fiyatı: 908.000 Türk Lirası

- Essential Stepway Tce 90 bg CVT

2023 model anahtar teslim liste fiyatı: 953.000 Türk Lirası

- Expression Stepway Tce 90 bg CVT

2024 model anahtar teslim liste fiyatı: 1.066.000 Türk Lirası

- Extreme Stepway Tce 90 bg CVT    

2024 model anahtar teslim liste fiyatı: 1.113.000 Türk Lirası

Ayrıntılı bilgi için: https://www.dacia.com.tr/

Şehir Plancısı Buğra Gökce: Artık daha küçük, bakımı daha kolay konutlar yapılmalı!

Bakan Uraloğlu açıkladı! YHT ile seyahat eden yolcu sayısı 86 milyonu geçti

Mağdur ev sahibi: Bizi bezdiren kiracılar tahliye edildikten ev bulamayacak!