Otomobil

Renault Megane Sedan'da 200 bin TL'lik dev fırsat! 16 bin 888 TL taksitle Megane fırsatı!

Renault Megane Sedan'da Temmuz ayına özel olarak 200 bin TL'lik dev fırsat sunuluyor. başlatılan kampanya kapsamında aylık 16 bin 888 TL taksitle Megane sahibi olunabiliyor.

Otomotiv devi Renault'nun en çok satan modelleri arasında yer alan Megane için Temmuz 2024 kampanyası başlatıldı. Paylaşılan detaylara göre yeni ön tasarımı, C şeklindeki ışık imzası, krom detayları, yeni jantları ve elektrikli açılır panoramik cam tavanıyla rakiplerini geride bırakan Renault Megane Sedan, bağımlılık yapan teknolojisiyle de dikkat çekiyor. 

Temmuz ayına özel olarak yeni bir kampanyanın başladığı Rnault Megane'da, Apple CarPlay ile uyumlu EASY LINK 9,3 inç Multimedya ekran yer alırken, MULTI-SENSE sistemini ayarlayarak sürücünün moduna göre yolculuk yapması sağlanıyor.

8 ışıklı ambiyans ve 4 farklı sürüş modu ile benzerlerinden sıyrılan 
Renault Megane'da yakıt tüketimini ve CO2 emisyonunu düzenlemek için Eco modu, dinamik bir sürüş için Sport modu, yumuşak bir sürüş için Confort modu ve sürücüye özel yapılandırma sunan My Sense modu bulunuyor. 

Joy, touch ve icon olacak biçimde 3 farklı versiyonla alıcılarını bekleyen Megane'ın Joy versiyonunda  led gündüz farlarının yanı sıra, tek dokunuşla açılan elektrikli ön ve arka camlar, arka koltuk sırtlığı 1/3-2/3 katlanma özelliği, hız ayar ve sınırlayıcı (cruise control) bulunuyor. 

Megane Sedan, arsenik gri, opak beyaz, yoğun kırmızı, yıldız siyah, titanyum gri ve cosmo mavi olmak üzere 6 farklı renkle alıcılara sunuluyor. Ayrıca, aracın 16 inç çelik jant kapakları, 16 inç alüminyum alaşımlı jantlar, 17 inç alüminyum alaşımlı jantlar ya da 18 inç alüminyum alaşımlı jant seçeneği bulunuyor. 

Renault tarafından paylaşılan detaylara göre Renault Finans’tan kredi kullanılması halinde geçerli olan kampanya, Megane Sedan modelinin tüm versiyonlarının perakende satın alımında bireysel müşteriler (tüketiciler) için geçerli oluyor. Söz konusu kampanyada, 200 bin Türk Lirası kredi, 12 ay vade ve yüzde 0 faiz oranıyla aylık ödeme 16 bin 888 TL oluyor. Araç için peşinat ödemesinin ayrıca yapılması gerekiyor.

RENAULT MEGANE SEDAN TEMMUZ 2024 FİYAT LİSTESİ

Touch 1.3 TCe EDC 140 bg    1 milyon 476 bin Türk Lirası
Touch 1.5 Blue dCi EDC 115 bg    1 milyon 630 bin 900 Türk Lirası
Icon 1.3 TCe EDC 140 bg            1 milyon 577 bin 900 Türk Lirası
Icon 1.5 Blue dCi EDC 115 bg    1 milyon 731 bin  Türk Lirası
 

Mevduat faizleri şaşırttı! En yüksek oranı işte bu banka veriyor! 

A101'in 13-19 Temmuz yepyeni Aldın Aldın kataloğu yayımlandı! 8 kg toz deterjan, çay, ayçiçek yağı indirimde!

İslam Memiş'ten bir inip bir çıkan gram altın için yeni uyarı geldi! Bu tarihe dikkat!