30 / 04 / 2024

Ankara Sofa Loca'da daireler sınırlı sayıda!

Ankara Sofa Loca'da daireler sınırlı sayıda!

Firma: Baş Yapı-Solar Yapı-Emlak Konut GYO

Proje: Sofa Loca

Ankara'nın gelişen bölgesi Eskişehir Yolu üzerinde inşa edilen Sofa Loca, Emlak Konut'un Ankara'daki ilk konut projesidir. Proje Başyapı İnşaat ve Solar Yapı imzasını taşıyor.



Ankara'nın ilk konut projesini Başkent Üniversitesi Kampüsü'nün yanı başında hayata geçiren Emlak Konut, 18 bin 228 metrekare alan üzerinde yükseliyor. 150 tane daire ve 6 tane ticari birimden oluşan Sofa Loca'da en küçük daire tipi 3+1 şeklinde dizayn edildi.


Her katta 2 dairenin bulunduğu Sofa Loca Evleri'nde 3+1, 4+1, 5+1 daire tipleriyle geniş ailelere hitap ediyor. Yöresel ve Eski Türk mimarisi çizgileri taşıyan daireler konak formunda dizayn edildi. Projede fiyatlar 643 bin TL'den başlıyor. 


Ankara Sofa Loca Konutları'nda açılır-kapanır yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, süs havuzları, fitness center, sauna, Türk Hamamı, ve yeşil alanlardan oluşan orak yaşam alanları mevcut. Ayrıca projede yer alan atık ayrıştırma ve güneş panalleriyle çevreci özellikler de Sofa Loca'ya olan ilgiyi artırıyor.


Ankara'nın Etimesgut semtinde yer alan Sofa Loca Evleri banka kredisine uygun daireleriyle 2016 yılında teslim edilmeye hazırlanıyor.Proje 126 milyon TL yatırım bedeli ile yükseliyor.  Proje'deki dairelerin satışları devam ediyor.


Etimesgut Sofa Loca adres

Dumlupınar Bulvarı (Eskişehir Yolu) Konutkent Sapağı No:386 Etimesgut / Ankara


Sofa Loca iletişim

Tel: 444 65 17

Web: www.sofaloca.com

Merve Sinop/Emlakulisi.com


projeye sor



Geri Dön