29 / 04 / 2024

Ankara Söğütözü Paragon 'da minimum ofis fiyatı 520 bin lira!

Ankara Söğütözü Paragon 'da minimum ofis fiyatı 520 bin lira!

Firma: Bayraktar ve Ufuk Mesken

Proje: Paragon Tower

Paragon Towers projesinde 12 aya kadar sunulan vade olanakları ile ofis sahibi olma imkanı devam ediyor. Projenin ofis birimlerinde minimum fiyat 520 bin liradan başlangıç gösteriyor...





Paragon Towers projesi  Ankara  'nın Söğütözü bölgesinde yer alıyor.  Bayraktar ve Ufuk Mesken  ortaklığı imzası taşıyan  Paragon Tower  projesinin inşaat alanı 46 bin metrekarelik alana yayılıyor. 9 bin metrekarelik arsa alanına sahip olan Paragon Tower projesi tek kule olarak yükseliyor.  


İlk 27 katında ofis birimlerinin bulunduğu Paragon Tower projesi toplamda 32 katlı olarak inşa edildi. Projenin satış süreci devam ediyor.


Ankara Paragon Tower projesinde en küçük ofis alanı  74 metrekare olarak tasarlandı. 153 metrekareye kadar ofis bulmanın mümkün olduğu Paragon Tower 'da minimum ofis fiyatı 520 bin lira olarak belirlendi. Banka kredisi ile ya da firma olanakları ile ödeme yapılabilen Ankara Paragon Tower projesinde ofis tutarının yarısı peşinat olarak ödendiği takdirde geriye  kalan tutar için firma kapsamında 12 aya kadar vade olanağı sunuluyor.


Ankara Söğütözü Paragon da minimum ofis fiyatı 520 bin lira!



Asansör, güvenlik, kat bahçeleri, kapalı otopark gibi olanakların yer aldığı Paragon Ankara’da ofisler sahiplerine 2013 yılının Mayıs ayında teslim edilecek. 



0312 284 93 28

http://www.paragontower.com.tr

Gülay ODABAŞI


projeye sor



Geri Dön