29 / 04 / 2024

Söğütözü Paragontower 'da ofisler 590 bin liradan başlıyor!

Söğütözü Paragontower 'da ofisler 590 bin liradan başlıyor!

Firma: Bayraktar ve Ufuk Mesken

Proje: Paragon Tower

Ankara-Söğütözü'nde yer alan Paragon Towers projesinde ofisler 590 bin liradan başlayan fiyatlarla devam ediyor. Projenin teslimatları Haziran ayının sonunda yapılacak...




 Paragon Tower projesi  Bayraktar ve Ufuk Mesken  ortaklığı girişimi imzası taşıyor. 9 bin metrekarelik arsa alanına sahip olan Paragon Towers projesinin lokasyonu ise Ankara-Söğütözü olarak belirtiliyor.  Ankara   Paragon Tower  projesinde satış süreci devam ediyor.


Tek blok halinde 32 katlı olarak hayata geçirilen Paragon Tower projesinin ilk 27 katında ofisler yer alıyor. İnşaat alanı 46 bin metrekareye yayılan Söğütözü Paragontower projesinin içerisinde 131 adet ofis yer alıyor. 


Söğütözü Paragontower da ofisler 590 bin liradan başlıyor!


Ofis alanlarının 74 metrekare ile 153 metrekare arasında değişim gösterdiği Paragon Tower projesinde fiyatlar 590 bin liradan başlangıç gösteriyor.



Tamamı peşin ödeme ve banka kredisi ile ödemenin yapıldığı Ankara Paragon Tower projesinde kredi imkanından yararlanabilmek için tutarın yarısını peşin olarak ödemek gerekiyor. Bayraktar Paragon Towers projesinde her katta kat bahçesi, kapalı otopark, asansör ve güvenlik gibi imkanlar mevcut.



Telefon: 0312 284 93 28

Web adresi: http://www.paragontower.com.tr

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön