30 / 06 / 2024

Ankara Teka Modern 60 ay vade fırsatıyla satışta! 

Ankara Teka Modern 60 ay vade fırsatıyla satışta! 

Firma: Teka Grup

Proje: Teka Modern

Teka Grup tarafından Ankara’nın nefes kesen manzarası eşliğinde yükselen Teka Modern projesi 60 ay vade fırsatıyla satışta. Teka Modern konut fiyatları ne kadar? Teka Modern projesinde hangi tip konutlar var? İşte ayrıntılar...



Teka Grup imzası taşıyan Teka Modern projesi  Ankara  Eskişehir yolu üzerinde inşa ediliyor. Teka Modern projesinde 60 ay vade fırsatıyla satışlar başladı. 

Teka Modern projesi, 54 adet 5+1+1 konutuyla modern yaşamın kapılarını aralıyor. Proje 14 katlı tek blok halinde inşa ediliyor. 

7501 metrekarelik özel arazi üzerine konumlanan proje, estetik ve konforu birleştirerek yaşam standardını en üst seviyeye çıkarıyor.

Doğayla iç içe, yeşillikler arasında konumlanan bu konutlar, sakinliği ve huzuru modern yaşamın vazgeçilmezi haline getiriyor. 

Projede sosyal alan olarak açık otopark, çocuk oyun alanı ve basketbol sahası bulunuyor.  Peojede Yıl sonuda teslim edilen projede tüm konutlar 5+1+1 olarak bürüt 87 metrekareden oluşmakta. 

Ankara Teka Modern 60 ay vade fırsatıyla satışta! 

TEKA MODERN NE KADAR? ANKARA TEKA MODERN'DE KONUT FİYATLARI KAÇ LİRA?

Ankara Teka Modern Projesinde konutların fiyatları 4 milyon 590 bin liradan başlıyor. Firma kendi bünyesinde yüzde 50 peşin kalanı 5 taksitle ödeme kolaylığı sunuyor. Öte yandan liste fiyatı üzerinden 60 ay vade 0,99 faiz ödeme imkanı da bulunuyor.  Projede teslimlerin yıl sonunda yapılması planlanıyor. 

WEB: https://tekamodern.com/
TEL:0549 629 06 29

Beylikdüzü Meva Konakları 6 milyon 324 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Beylikdüzü Meva Konakları 6 milyon 324 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Big Country Büyükçekmece'de yaz fırsatı! Sadece 10 villaya özel indirim başladı!  

projeye sor



Geri Dön