26 / 08 / 2024

Ankara ve Bursa’da satılık 9 arsa! İki büyükşehirdeki imarlı arsaları kaçırmayın!

Ankara ve Bursa’da satılık 9 arsa! İki büyükşehirdeki imarlı arsaları kaçırmayın!

Ankara ve Bursa’da yer alan arsalar satışa çıkarıldı. Küçük sanayi alanı, konut alanı, depolama alanı, gelişme konut alanı imarlı arsaların fiyatları 1 milyon 425 bin 450 TL’den başlıyor.



Ankara ve Bursa’da yer alan arsalar için satış ihalesi düzenleniyor. Altındağ Belediye Başkanlığı tarafından satışa çıkarılan ve  Ankara  Altındağ’da yer alan arsalar küçük sanayi alanı imarlı olarak açıklandı.

511 metrekare ve 353 metrekare alana sahip arsaların muhammen bedelleri 4 milyon 864 bin 500 TL ve 5 milyon 648 bin TL olarak belirtilirken, geçici teminat bedeleri de 150 bin TL ve 170 bin TL olarak belirtildi.

Ankara’daki arsaların satış ihaleleri 11 Eylül 2024 tarihinde saat 16.15’te ve 12 Eylül 2024 tarihinde saat 16.20’de yapılacak.

Gemlik Belediye Başkanlığı tarafından satışa çıkarılan ve Bursa Gemlik’te yer alan arsalar konut alanı, depolama alanı, gelişme konut alanı imarlı olarak belirtildi.

Alanları 109,65 metrekare ile 1.527,96 metrekare arasında değişen arsaların satış bedelleri 1 milyon 425 bin 450 TL ve 15 milyon 279 bin 600 TL arasında değişirken, geçici teminat bedelleri de 42 bin 763,50 TL ile 458 bin 388 TL arasında değişiyor. 

Arsaların satış ihaleleri 12 Eylül 2024 tarihinde saat 09.30’da başlayacak.

BAŞKENTTE İMARLI ARSA FIRSATI


Ankara Altındağ’da yer alan küçük sanayi alanı imarlı arsaların muhammen bedelleri 4 milyon 864 bin 500 TL ve 5 milyon 648 bin TL olarak açıklandı. Arsaların satış ihaleleri 11 ve 12 Eylül’de yapılacak.

TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR 
Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığından:

İlçemiz sınırları içerisinde; mülkiyeti Belediye Başkanlığımıza ait Karacaören Mahallesinde bulunan ve aşağıda, bilgileri yer alan taşınmazların; 2886 sayılı Kanunun 45. maddesine göre 03.01.2023 tarih ve 6 sayılı Meclis Kararına ve 14.08.2024 tarih 317 sayılı Encümen Kararına istinaden “Açık Teklif Usulü(artırmalı)” yöntemi geçerli olacak şekilde taşınmaz satış ihalesi gerçekleştirilecek olup; satış bedeli, hesaplanan diğer vergi ve harçlar ile tüm giderler peşin olarak müşteri tarafından ödenmek kaydı ile taşınmaza ait tapu devir işlemi İdaremizce sağlanacaktır. İhalede 2886 sayılı Kanunun 45. maddesi kapsamında “Açık Teklif Usulü(artırmalı)” yöntemi kuralları geçerlidir. 1-İhale işlemi 11.09.2024 Çarşamba Günü saat 16:00’ da Altındağ Belediyesi Başkanlık Binası Zübeyde Hanım Mahallesi 657. Sokak No: 14 Altındağ/ANKARA adresinde bulunan 9. Kat Encümen Toplantı salonunda toplanan Altındağ Belediyesi Encümeni huzurunda istekliler arasında gerçekleştirilecektir. 2-Bu ihaleye ait şartname Altındağ Belediye Başkanlık Binası 5. Katta bulunan Emlak ve İstimlak ve Müdürlüğünden en geç 10 Eylül 2024 Salı günü saat 16:00’ya kadar görülüp temin edilecektir. 3-İhaleye girebilmek için isteklilerden şu şartlar aranır. -Adı Soyadı -Firma Ünvanı -Adresi -İmzalı Taşınmaz Mal Satış Şartnamesi -Geçici Teminat bedeli İdare hesabına en geç 10 Eylül 2024 Salı günü saat 16:00’ya kadar yatırılmış olunmalıdır. -İsteklilerin gerçek kişi olmaları halinde; nüfus kayıt örneği veya kimlik fotokopisi, ikametgah belgesi -İsteklilerin tüzel kişi olmaları halinde; idari merkezinin bulunduğu yer mahkemesinden veya sicilin kayıtlı olduğu ticaret odasından alınan faaliyet belgesi, ticaret sicil gazetesi, şirket yetkilisi imza sirküsü veya şirketin ‘vekili’ olduğunu gösterir noter tasdikli vekaletname, vekalet ile temsil yetkisi alan temsilcinin noterden tasdikli imza beyannamesi, kimlik belgesi, ihaleye konu iş tanımı yetkisi -İsteklilerin dernek, federasyon, konfederasyon, kooperatif veya vakıf olması halinde; resmi makamdan alınmış faaliyet belgesi, gayrimenkul alınmasına yönelik ve ihaleye katılmasını belirtir, noter onaylı genel kurul kararı, noter tasdikli temsilci yetkisi, temsilcinin noter tasdikli imza beyannamesi, kimlik belgesi, ihaleye konu iş tanımı ve katılma yetki belgesi.



Ankara ve Bursa’da satılık 9 arsa! İki büyükşehirdeki imarlı arsaları kaçırmayın! 

BURSA’DA SATILIK 7 ARSA


Gemlik Belediye Başkanlığı tarafından satışa çıkarılan konut alanı, depolama alanı, gelişme konut alanı imarlı arsaların satış ihalesi 12 Eylül 2024 tarihinde gerçekleştirilecek. 

TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR
Bursa İli Gemlik Belediye Başkanlığından:

1- Gemlik Belediyesinin mülkiyetinde bulunan aşağıda tapu kaydı ve nitelikleri belirtilen taşınmazlar 2886 sayılı D.İ.K.'nun 36. Kapalı Teklif Usulü ve 45. Açık Teklif Usulü maddelerine göre satılacaktır. İhale 12.09.2024 Perşembe günü saat 09:30'da başlayarak sıra numarasına göre yapılacaktır. Her taşınmazın müracaatı ayrı olup, ihaleleri de ayrı ayrı yapılacaktır.
Taşınmazların Merkezi Binası No : Odasında yapılacaktır.
satış ihalesi, Hamidiye Mahallesi, Kuvayı Milliye Bulvarı, Sosyal Yaşam 138 Gemlik adresindeki Gemlik Belediye Başkanlığı binası Encümen Odasında yapılacaktır.


2- İhaleye katılacaklardan aşağıdaki belgeler istenecektir
a) Teklif Mektubu (36. Madde Kapalı Teklif Usulü İhaleler için, şartname eklerinde örneği mevcut)
b) Taşınmazların satış şartnamesi (Şartnamenin her sayfası ayrı ayrı ihaleye iştirak eden tarafından imzalanmak zorundadır.)
c) Geçici teminat bedeli makbuzu veya Teminat Mektubu d) Gerçek kişiler için Nüfus cüzdanı fotokopisi
e) Gerçek kişiler için İkametgah belgesi (e-Devletten)
f) Tebligat için Türkiye'de adres göstermek
g)İstekli adına vekaleten iştirak ediliyorsa, isteklinin adına teklif vermeye yetkili olduğuna dair noter tasdikli vekaletname ve imza örneği
h) Tüzel kişi olması halinde, Mevzuatı gereği tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi veya Esnaf Odasından veya benzeri bir makamdan ihalenin yapılmış olduğu yıl içerisinde alınmış tüzel kişiliğin siciline kayıtlı olduğuna dair belge (Tescil Belgesi) ve kayıtlı olduğu Vergi Dairesi Kaydı ve teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren noter tasdikli belge ve imza örneği
i) Vakıflardan; ihaleye katılmak üzere yetkili organ tarafından alınmış kararın aslı veya noter tasdikli sureti ve ihaleye katılmak üzere yetkilendirilen kişinin noter tasdikli imza sirküsü
j) Derneklerden; ihaleye katılmak üzere yetkilendirdiği kişiyi belirten karar defterinin ilgili sayfasının noter tasdikli sureti ve yetkilinin noter tasdikli imza beyannamesi, dernek tüzüğünün noter tasdikli sureti
k) Ortak girişim olması halinde şekli ve içeriği ilgili mevzuatlarca belirlenen noter tasdikli ortak girişim beyannamesi
l) Yabancı istekliler için; Türkiye'de gayrimenkul edinilmesine ilişkin kanuni şartları taşımak ve yabancı isteklilerin idareye sunacakları her türlü belgeleri yeminli tercüman bürolarınca Türkçeye çevrilmesi ve onaylanması zorunludur
m) Şartname alındı makbuzu
*         n)  Belediyemize borcu olmadığına dair Belediyemizden alınmış borcu yoktur belgesi 
*         o)  Yer görme belgesi 
*         3-  Taşınmazların ihale bedeli peşin ödenecektir. 
*         4-  Tahmini bedel üzerinden % 3 Geçici Teminat alınır. 
*         5-  İhale komisyonu gerekçesi kararda belirtmek suretiyle ihaleyi yapıp yapmamakta 
serbesttir.
6- Taşınmaz ihalesine teklif vereceklerin şartnamede belirtilen maddelere uygun olarak
hazırlayacakları ihale zarfını 11.09.2024 Çarşamba günü saat 16:00’a kadar Destek Hizmetleri Müdürlüğü'ne alındı belgesi karşılığında teslim etmeleri zorunludur.
7- İlgililer ihale şartnamesini mesai saatleri dahilinde Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nde görebilecekleri gibi, aynı zamanda şartname bedeli olan 500-TL Belediye veznelerine yatırarak alabileceklerdir.
8- Posta, kargo veya internet üzerinden yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.
9- İş bu ihale ilanı genel bilgi mahiyetinde olup , satışta ihale şartnamesi hükümleri uygulanacaktır.
7290/1-1

 

Düşük kira ödeyenler dikkat! Kira tespit davasında hap bilgiler ortaya çıktı!

12 bin 500 TL, 13 bin TL, 15 bin TL, 20 bin TL ve 25 bin TL alan emekliler Ocak 2025’te ne kadar maaş alacak? 

Ev sahiplerinin bu oyununa dikkat! 7 günlük süreyi kaçırınca kendinizi kapının önünde bulabilirsiniz!


Geri Dön