28 / 04 / 2024

Ankara Via Green’deki ofislerin yarısı satıldı! 347 bin TL’ye!

 Ankara Via Green’deki ofislerin yarısı satıldı! 347 bin TL’ye!

Firma: Bayraktar İnşaat

Proje: Via Green

Ankara’da hayata geçen Via Green projesindeki ofislerin yarısını satışı bitti. Projede ofisler için 13 aya kadar vade farksız taksit yapılıyor





Ticari konsepte sahip Via Green projesi  Bayraktar İnşaat  imzası ile Ankara’da hayata geçti. 10 bin metrekare arsa alanına sahip olan projenin toplam inşaat alanı ise 45 bin metrekareye kadar ulaşıyor. Bayraktan Via Green projesi 2 adet az katlı bloktan şeklinde hayata geçti.


Via Green Ankara’da toplam 122 adet ofis yer alıyor. Projedeki ofislerin alan büyüklükleri 90 metrekareden başlıyor, 340 metrekareye kadar yükseliyor. Ofislerin aynı zamanda birleştirilerek kullanılabildiği Via Green projesi daha büyük alanlar yaratma olanağı sağlıyor.


 Ankara Via Green’deki ofislerin yarısı satıldı! 347 bin TL’ye!Ankara  Via Green’deki ofislerin yarısı satıldı! 347 bin TL’ye!'/>

Ofislerin yarısının satıldığı Bayraktar Via Green’de, ofislerin metrekaresi 3 bin 500 lira ile 6 bin 500 lira aralığında değişirken minimum ofis fiyatı 347 bin liradan başlıyor.  Firmanın ofislerin satışı için belirlediği ödeme planında:

Yüzde 30 oranında peşinat ödendiğinde firma bünyesinde 13 ay taksit yapılıyor.

Yüzde 60 oranında peşinat ödendiğinde yine 13 ay taksit yapılıyor, ancak bu seçenekte liste fiyatı üzerinden yüzde 4 oranında iskonto uygulanıyor.  Peşin alımlarda yüzde 10 oranında indirimin uygulandığı projede Türkiye Finans Bankası ile yapılan anlaşma sonucu banka kredisi kullanılabiliyor. 


 Ankara Via Green’deki ofislerin yarısı satıldı! 347 bin TL’ye!

Yapımına Şubat 2012’de başlanan Bayraktar Via Green projesinde teslimlerin 2013 yılının Aralık ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor.  Projenin sosyal imkanları arasında ofis çalışanlarının ihtiyaç duyabileceği tüm imkanlar mevcut durumda. 



Lokasyon itibariyle Eskişehir yolu üzerinde konumlanan Via Green’de ofislerin dışında ihtiyaçların giderilmesi için dükkanlar  ve mağazalar yer alırken projede ayrıca otopark, peyzaj alanları ve kat bahçeleri bulunuyor.


0312 286 69 91

http://www.bayraktarinsaat.com.tr/

Gülay ODABAŞI


projeye sor



Geri Dön