28 / 04 / 2024

Sayfiye projesinde konutların yarısı satıldı!

Sayfiye projesinde konutların yarısı satıldı!

Firma: Rönesans Gayrimenkul Yatırım

Proje: Rönesans Sayfiye

Rönesans Konut'un İstanbul'daki ilk projesi Sayfiye'de satışa çıktığından bu yana 276 konutun yarısı satıldı.Rönesans Gayrimenkul Yatırım Genel Müdür Yardımcısı Işıl Dinçer, "Sayfiye projemiz kalitesini ortaya koyuyor" dedi.



Rönesans Holding bünyesinde faaliyet gösteren Rönesans Konut'un İstanbul'daki ilk projesi Sayfiye'de satışa çıktığı 18 Nisan'dan bu yana 276 konutun yarısı satıldı.


Rönesans Gayrimenkul Yatırım Genel Müdür Yardımcısı Işıl Dinçer, "Sayfiye projemiz Kartal bölgesinde gerek konsepti gerekse avantajlı satış fiyatları ve ödeme koşullarıyla kalitesini ortaya koyuyor. Hem yatırımcılar hem de oturum amaçlı almak isteyenler için teslim tarihinin 18 ay gibi kısa bir sürede olması da satışları fırsata çevirerek, büyük avantaj yarattı.


Projemizin şimdiden yatırımcıları için kazandıran bir proje olacağı söyleyebiliriz, ayrıca 2+1; 2,5+1; 3+1, bahçeli dubleks, kat bahçeli dubleks ve teraslı daireler gibi farklı daire planları oturum amaçlı daire arayan tüketiciler tarafından beğenilerek yoğun talep gördü." Sayfiye'de dairelerin metrekare fiyatları yaklaşık 3 bin TL'den başlıyor.


Ödeme planı ise yüzde 5 peşin, yüzde 5 Eylül 2014, yüzde 5 Mart 2015 ve yüzde lO'luk bölümü ise teslimde ödenecek şekilde planlandı. Toplam yüzde 25'lik bu ödemenin haricinde anlaşmalı bankalardan konut kredisi kullanılabiliyor. 

Sayfiye'de daire sahipleri Aralık 2015 itibariyle dairelerini teslim alabilecekler.


Sayfiye Rönesans İletişim!


Web Adresi: www.ronesanssayfiye.com.tr

Telefon: 0212 444 76 75


Vatan


projeye sor



Geri Dön