29 / 04 / 2024

çekmeköy Modakent'te konutların yarısı bir ayda satıldı!

çekmeköy Modakent'te konutların yarısı bir ayda satıldı!

Konut üretiminde yeni bir arayışla hareket ederek yola çıkan ve çekmeköy projesine 15 milyon TL 'lik bir yatırım ayıran Modakent, 1 Nisan tarihinde satışa çıkardığı projesinde elindeki konutların yarısını yeni sahipleri ile buluşturdu



Konut üretiminde yeni bir arayışla hareket ederek yola çıkan ve çekmeköy projesine 15 milyon TL 'lik bir yatırım ayıran Modakent, 1 Nisan tarihinde satışa çıkardığı projesinde elindeki konutların yarısını yeni sahipleri ile buluşturdu.

Konut sektöründe az uygulanan bir yöntemle hareket eden firma, Modakent çekmeköy projesinde yer alan 1+1 'lerin tamamı biterken 2+1 'lerin yarısı ve 3+1 dairelerin de yüzde 40 'ı tükendi. Konut sahiplerine tapularını vermeye başladıklarını dile getiren Modakent Yönetim Kurulu başkanı Hakan Gökçe, “Site sakinlerimiz Ağustos ayında dairelerini teslim alıp Eylül ayında yaşama evlerine taşınabilecekler. Gördüğümüz ilgi bizi yeni projelere yönlendirdi ” diye konuştu.

Yeni arsa arayışlarına başladıklarını dile getiren Gökçe, “15 Mayıs'a kadar 1590 TL/metrekare fiyatıyla satışlara devam ediyoruz. Modakent konseptini gerçekleştirebileceğimiz en uygun bölge ve arsa için araştırmalarımızı devam ediyor. Yeni Modakent projelerinde birinci sınıf işçilik ve birinci sınıf malzeme kullanımına özen göstereceğiz ” diyerek sözlerini bitirdi.

Hüseyin Belibağlı/Emlakkulisi.com


Geri Dön