30 / 04 / 2024

Fuaye Süreyyapaşa'nın yarısı satıldı!

Fuaye Süreyyapaşa'nın yarısı satıldı!

Az katlı mimari yapısıyla dikkat çeken Fuaye Süreyypaşa satışa çıktığı ilk 20 gün içinde konutların yarısına yakınını sattı. Fuaye Süreyyapaşa ile unutulmaya yüz tutun az katlı yapılar tekrar gündeme geldi



Az katlı mimari yapısıyla dikkat çeken Fuaye Süreyypaşa satışa çıktığı ilk 20 gün içinde konutların yarısına yakınını sattı. Süreyyapaşa 'nın son parselinde projelendirilen Fuaye Süreyyapaşa ile unutulmaya yüz tutun az katlı yapılar tekrar gündeme geldi.
Yılmaz İnşaat tarafından İstanbul'un en yeşil yaşam alanlarından Süreyyapaşa'da inşasına başlanan Fuaye Süreyyapaşa, 106 bin metrekarelik bir arsa üzerinde inşa ediliyor. Yatay bir mimariyle ve binaların birbirinin önünü kapatmayacağı şekilde tasarlanan projede 850 konut yer alırken, bunların 400 'e yakını yeni sahiplerini buldu.

Fuaye Süreyyapaşa 'nın basın toplantısına katılan KİPTAşž Genel Müdürü İsmet Yıldırım, Fuaye Süreyyapaşa 'nın bölgenin son konut projesi olduğunu ve yoğun talep görerek ilk ay satışların tamamlanacağını dile getirmişti. Yılmaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yılmaz ise yaptığı konuşmada, “Tamamı az katlı ve geniş yeşil alanlarla çevrili estetik binalardan oluşan bir yaşam merkezi inşa ediyoruz. Bu da son zamanlarda inşa edilen yüksek katlı yapılara karşın az katlı olarak tasarladığımız Fuaye Süreyyapaşa projemize olan ilgiyi artırıyor ” ifadelerini kullanmıştı.

 


Geri Dön