Proje Güncel

Ankara Violetta Vadi'de 22 milyon liradan başlayan fiyatlarla! Teslimler Haziran 2025'te! 

Menekşe Yapı tarafından Çankaya'da inşa edilen Violetta Vadi'de 22 milyon liradan başlayan fiyatlarla satışlar devam ediyor. Peki Ankara Violetta Vadi'de hangi tip konutlar var? Sosyal alanlar neler? İşte Ankara Violetta Vadi ile ilgili ayrıntılar..

Violetta Vadi projesi Menekşe Yapı imzasıyla Ankara Dikmen Vadisi ve Atakakule'ye yürüme mesafesinde; Çankaya'da konumlanıyor.  22 milyon liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulan projede anahtar teslimlerinin Haziran 2025'te yapılması planlanıyor.

Merkezi lokasyonu ve çağdaş mimarisi ile her katta bahçe ve havuzlu dairelerin yanı sıra 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri bulunuyor. 

Toplam 80 konuttan oluşan proje 35 bin metrekare proje alanına sahip. Projede 2 bin 500 metrekaresi sadece yeşil alan için ayrılmıştır.

SOSYAL ALANLARI NELER?

Violetta Vadi projesi,  merkezi konumu, yatay mimarisi, havuz ve bahçeleri ile katta villa konforu sunan, eşsiz malzeme kalitesi, 3.5 metre kat yüksekliğiyle ferah yaşam alanları, akıllı sistemlerle geliştirilen teknolojiye sahip uygulamalar sayesinde konforlu bir yaşam alanı sunuyor. 

Proje, yüksek tavanlı geniş ferah spor salonları sayesinde spor yaparken daha dinamik ve sağlıklı hissedeceğiniz, kapalı yüzme havuzu, squash ve basketbol oyun alanları, açık kapalı kafeterya hizmeti, çocuk oyun alanları, her daire için özel elektrikli araç şarj istasyonları, yenilikçi tasarım anlayışıyla inşa ediliyor. 

VİOLETTA VADİ KONUT FİYAT LİSTESİ 13 AĞUSTOS 2024!

Ankara Violetta Vadi projesinde konut fiyatları;

Web: https://www.menekseyapi.com.tr/
Telefon: 0532 363 47 96

Pendik Ballıca Manzara Villaları'nda ön talep satışları başladı! Teslimler Aralık 2024'te!

Ferah Evler Dragos Kartal'da lansmana özel fiyatlarla! 

Panorama Bulvar Silivri'de yüzde 50 peşin 30 ay vade fırsatı! Teslimler Aralık 2025'te!