10 / 08 / 2024

Ferah Evler Dragos Kartal'da lansmana özel fiyatlarla! 

Ferah Evler Dragos Kartal'da lansmana özel fiyatlarla! 

Kartal'ın en prestijli bölgesi olan Kordonboyu'nda yükselen Ferah Evler Dragos'ta lansmana özel fiyatlarla satışlar devam ediyor. Ferah Evler Dragos'ta konut fiyatları ne kadar? Ferah Evler Dragos'ta hangi tip konutlar var? İşte ayrıntılar...



Ensar ve Obuz İnşaat ortaklığıyla Kartal'ın en prestijli bölgesi olan Kordonboyu'nda inşa edilen  Ferah Evler Dragos'ta lasmana özel fiyatlarla satışlar devam ediyor.

Ferah Evler Dragos toplam 6 bin 800 metrekare proje alanında inşa ediliyor. 600 metrekare yeşil alana sahip olan  projede toplam 600 konuta yer verildi. 

Adalar manzaralı daireleri, avantajlı konumu, sosyal imkanları ile toplam 2 bloktan oluşan Ferah Evler Dragos 8 ve 9 kattan oluşuyor.  A blok bütün kat planları 4 daireden oluşmakta ve toplam 36 daire bulunuyor. B blokta ise bütün kat planları 4 daireden oluşmakta toplam 32 daire yer alıyor. 

 Ferah Evler Dragos Kartal da lansmana özel fiyatlarla! 

FERAH EVLER DRAGOS SOSYAL ALANLAR!

Projede sosyal alan olarak; kamelyalar, çocuk oyun parkı, açık kapalı otopark, sauna, spor salonu, sığınak, havuz ve güvenlik yer alıyor.  

FERAH EVLER DRAGOS KONUT FİYATLARI NE KADAR? FERAH EVLER DRAGOS KONUT FİYAT LİSTESİ 10 AĞUSTOS 2024

Ferah Evler Dragos'ta 2+1 dairelerin fiyatları 6 milyon 700 bin liradan başlıyor.  Projede inşaat alaması devam etmekte olup teslimlerin Şubat 2025'te yapılması planlanıyor.

Panorama Bulvar Silivri'de yüzde 50 peşin 30 ay vade fırsatı! Teslimler Aralık 2025'te!

Antalya Eliz Paradise'te 5 milyon 616 bin liradan başlayan fiyatlarla! Teslimler 4 ay sonra!

Geri Dön