04 / 05 / 2024

Ankara'da markalı konut projeleri!

Ankara'da markalı konut projeleri!

Ankara özellikle son bir yılda büyük bir şantiye haline geldi. Birbirinden iddialı konut projelerinin sayısı her geçen gün artıyor. Bunlardan biri de 'doğal yaşam'a vurgu yapan Aden Ballıkpınarı projesi...



Ankara özellikle son bir yılda büyük bir şantiye haline geldi. Birbirinden iddialı konut projelerinin sayısı her geçen gün artıyor. Bunlardan biri de 'doğal yaşam'a vurgu yapan Aden Ballıkpınarı projesi. Yatırım değeri ve sunduğu farklı yaşam konsepti ile adından söz ettiren projenin ardındaki güçlü ekibin, yatırımcılarına kazandıran birçok projede de imzası buluyor. Uptown, Lotus Çayyolu, Anka Natura, Pelit Çayyolu, Arinnapark ve Anittapark gibi başarılı projelerin yaratıcısı olan Lejant Proje Ekibi tarafından hayat bulan Aden Ballıkpınarı, 29 bin metrekarelik ilk etabını satışa sunuyor. Sakinlerine tek katlı, engelsiz bir yaşam sunan proje; ulaşım kolaylığı ve yatırım değeri ile dikkat çekiyor. 


Toplam 78 adet özel villa ile kurgusunu tamamlayacak olan Aden Ballıkpınarı'nda dört farklı konut tipi yer alacak. İki etapta satışa sunulacak olan proje, 68 bin metrekarelik bir alan üzerinde konumlanacak. Aden Ballıkpınarı'nın ana tipini oluşturan ve ilk etapta 18 adet bulunan A tipi özel havuzlu villalar, her konutun sahip olduğu 1000 metrekarelik alanlarda, tek katlı bir yaşam yaratma idealini hayata geçiriyor. Çatı formunu öne çıkaran, tek katta yüksek tavanlardan oluşan hacimler, kullanımınıza göre şekillenebilecek esnek bir yapı sunuyor. Aden Ballıkpınarı; profesyonel anlayışını, marka tercihlerinde de koruyor. Villaların dış mekanlarında ve alt yapısında kullanılan malzemelerin her biri, sektörünün en iyi markaları arasında yer alıyor. 


1150 rakımda inşa ediliyor 


Ankara'nın en gözde yerleşim bölgelerinden Oran'da hayata geçirilen One Tower kule konut ve AVM, hem konforlu hem de doğaya saygılı bir proje. 


Özçelik-İmaj-Tan ortaklığıyla kurulan İTO Yatırım'ın yaptığı One Tower, 185 metre yüksekliğindeki 48 katlı konut kulesi ve 5 katı yaklaşık 30 bin metrekare kiralanabilir alana sahip alışveriş merkezinden oluşuyor. 1150 rakımla Ankara'nın en yüksek bölgelerinden birinde inşa edilmesinden dolayı şehrin tüm noktalarını panoramasına alacak olan One Tower, ünlü mimarlık ofisi Tabanlıoğlu'nun Başkent'teki ilk konut ve AVM projesi olacak. Çevre dostu binalara verilen 'Leed Gold' yeşil bina sertifikası için adaylık başvurusunda bulunan One Tower, Ankara'da bu sertifikaya sahip ilk konut kulesi olmayı hedefliyor. One Tower konut kulesinde her zevke ve ihtiyaca hitap edecek, büyüklükleri 108 ile 112 metrekare arasında değişen 161 adet 2+1; 145 ile 148 metrekare arasında 73 adet 3+1; 193 metrekarelik 42 adet 4+1; 256 metrekarelik 26 adet 5+1 ile 4 adet penthouse olmak üzere 11 ayrı tipte toplam 306 daire yer alacak. 


Doğa ile iç içe bir yaşam sunuyor  


ParkOran, Oran'da, seçkin bir yaşam olanağı sunuyor. Yüksek standartları, konumu ve kendisini çevreleyen doğa dokusuyla ParkOran, büyük şehirde ancak tabiatın tüm zenginlikleri ve güzellikleri eşliğinde eşsiz yaşam alanları sunmaya devam ediyor. MESA Mesken ve Aktürk Yapı imzası ile hayata geçirilen proje; çağdaş mimarisi, peyzajı, yeşil alanı, sunduğu yaşam olanakları ile başkentin en gözde projeleri arasında yer alıyor. Göl ve ormanın çevrelediği ParOran toplam 146 bin metrekarelik alan üzerinde kurulu. 


1.832 konut ve çeşitli sosyal yapılar yer aldığı Park Oran, 31 katlı 12 adet A ve B blok ile 7'şer kattan oluşan 5 adet C ve D tipi bloklardan oluşuyor. Bu bloklarda, 1+1'den 5+1'e kadar dairelerin yanı sıra 5+1 ve 6+1 dubleks daireler de mevcut. 99 metrekareden 661 metrekareye kadar farklı büyüklükteki daireler, bireysel kullanımdan, en kalabalığına kadar tüm ailelerin ihtiyaçlarını karşılayacak geniş bir çeşitliliğe sahip. 


ParkOran projesi kapsamında yer alan 22 katlı Ofis bloğu ile de iş hayatı; sosyal yaşamla buluşturuluyor. Tüm teknolojik altyapısı ile birlikte, çağdaş, konforlu bir iş ortamı sunan ParkOranOfis'te, 147 ile 185 m2 arasındaki 60 adet ofis seçeneğinin yanı sıra büyüklükleri 76 m2'den 544 m2'ye kadar değişen 12 mağaza alternatifleri bulunuyor. 


Güneşi kesintisiz izleyebilirsiniz 


Ankara'nın iddialı konut projelerinden birisi olan Uptovvn, 'Yükseğe çık, değişimi hisset, hayatını yaşa!' sloganı ile adından söz ettiriyor. 2012 yılının son çeyreğinde projesi hazırlanan Uptovvn,  Ankara  İncek'te 18 bin 27 metrekarelik bir alanda kuruluyor. 36 katlı dikey bir kütle ve bu dikey kütlenin önünde baza olarak bulunan yatay bir kütle ile yükselen projede Ankara manzarası hakim. Bölgedeki yapılaşmada en yüksek kota sahip Uptovvn'ın 36 katlı dikey kütlesi; göğe uzanan, uzak noktalara bakış açısı veren bir yapıda inşa ediliyor. Ankara'nın rekreasyon bölgeleri olan Mogan Gölü ve Eymir Gölü yönlerine göre konumlandırılan Uptovvn'da güneşi kesintisiz olarak izlemek mümkün. 


EKONOMİST



Geri Dön