30 / 04 / 2024

Ankara'da okulların onarımı ihaleye çıkarıldı

Ankara'da okulların onarımı ihaleye çıkarıldı

Ankara İl Özel İdaresi İmar ve Bayındırlık  Daire Başkanlığı tarafından, daha önce duyurusu yapılarak ihaleye çıkarılan,  çeşitli yerlerdeki ilk ve orta öğretim okullarının onarımı için açılan ihaleler  sonuçlandı



Onarım işleri genel olarak inşaat, mekanik tesisat ve elektrik tesisat  işlerini kapsayacak. Ortaöğretim okulları onarımlarından paket 23 kapsamındaki 4 adet okulun  onarımını ihalesini, 175 bin lira bedelle 'HGA İnşaat-Hakan Aytekin' kazandı. Toplam 10 firmanın teklif verdiği ve bu tekliflerdin 8 adedinin geçerli  sayıldığı ihale, 7 Temmuz 2010 tarihinde açık ihale usulü ile yapılmıştı.

ORTA ÖĞRETİM PAKET 2-
Ortaöğretim okulları onarımlarından paket 2 kapsamındaki 5 adet okulun  ihalesini, 135 bin 450 lira bedelle 'Gültekin İnşaat Ticaret Sanayi Limited  şžirketi' kazandı. İhale için toplam 14 firma teklif verdi. Komisyon bu tekliflerin 11  adedini geçerli saydı.
Söz konusu ihale, 6 Temmuz 2010 tarihide açık ihale usulü ile  yapılmıştı.

İLKÖĞRETİM PAKET 25-
Ankara İl Özel İdaresi İmar ve Bayındırlık Daire Başkanlığının açık ihale  usulü ile 22 Haziran 2010 tarihinde ihalesini gerçekleştirdiği, ilköğretim  okulları onarımlarından paket 25 kapsamındaki 7 adet okulun ihalesi toplam 110  bin 950 lira bedelle sonuçlandı. İhaleyi söz konusu bedelle 'Turgay Yılmaz' kazandı. Toplam 8 firmanın teklif verdiği ihalede komisyon başkanlığı bu  tekliflerin 4 adedini geçerli saymıştı.

İLKÖĞRETİM PAKET 11-
İlköğretim okulları onarımlarından paket 11 kapsamındaki 7 adet okulun  onarım ihalesini, 142 bin 700 lira bedelle, 'Turgay Yılmaz' kazandı. Toplam 22 firmanın teklif verdiği ve bu tekliflerden 16 adedinin geçerli  sayıldığı ihale, 21 Haziran 2010 tarihinde açık ihale usulü ile  gerçekleştirilmişti.


GöLBAşžI AĞIZ VE Dİşž SAĞLIĞI MERKEZİNİN TADİLATI-
Öte yandan  Ankara  İl Özel İdaresi İmar ve Bayındırlık Daire  Başkanlığının, Gölbaşı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi tadilatı işi için açtığı
 ihalede sonuçlandı. İnşaat, elektrik tesisat ve mekanik tesisat işlerini kapsayacak olan  onarım ihalesini 208 bin 900 lira bedelle, 'Ülküsan çelik Kalıp İnşaat  Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited şžirketi' kazandı.  Söz konusu ihale için toplam 15 firma teklif verdi. Komisyon bu  tekliflerin 12 adedini geçerli saydı. İhale, 21 Temmuz 2010 tarihide açık ihale usulü ile yapılmıştı.
AA


Geri Dön