04 / 05 / 2024

Ankara'da Sıhhiye Strazburg Caddesi ile Atatürk Bulvarı bağlantı yolları yenilendi!

Ankara'da Sıhhiye Strazburg Caddesi ile Atatürk Bulvarı bağlantı yolları yenilendi!

Büyükşehir Belediyesi, Sıhhiye Strazburg Caddesi'ni Atatürk Bulvarı'na bağlayan bağlantı yolunda zemin ve kaldırımları tamamen yeniledi, dekoratif aydınlatma direkleri yerleştirdi.



Strazburg Caddesi ile Atatürk Bulvarı'nı birleştiren bağlantı yolu Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilendi Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, beton taşlarla kaplı, bozulma ve çökmeler nedeniyle oldukça eskiyen yolu, bazalt kaplı kilit taşlarla döşedi. Yaya kaldırımlarını da bazalt kaplamalı beton parkeyle kaplayıp görme engelliler için iz yolu yaptı. 


YENİDEN TRAFİĞE AÇILDI 

Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı da bağlantı yoluna, dekoratif aydınlatma direkleri yerleştirerek, yola estetik bir görünüme kavuşturdu. Hem araçlar hem de yayalar için daha güvenli hale getirilen bağlantı yolu, çalışmalar sırasında trafiğe kapatılmıştı. Yol, geçtiğimiz günlerde yeniden trafiğe açıldı. 


Sabah Ankara



Haber  Ankara  Büyükşehir Belediyesi'nde şu şekilde yer aldı;


Ankara Büyükşehir Belediyesi, Sıhhiye Strazburg Caddesi’ni Atatürk Bulvarı’na bağlayan bağlantı yolunda zemin ve kaldırımları tamamen yeniledi, dekoratif aydınlatma direkleri yerleştirdi.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı eskiyen yolu, bazalt kaplı kilit taşlarla döşedi. Yaya kaldırımlarınıda bazalt kaplamalı beton parkeyle kaplayıp, görme engelliler için iz yolu yaptı. 


Ankara Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön