28 / 04 / 2024

Ankaralı inşaatçılar 2015'ten umutlu!

Ankaralı inşaatçılar 2015'ten umutlu!

İnşaat sektörünün Ankaralı temsilcileri, 2015'ten oldukça umutlu olduklarını açıkladı. AYMOR Grup'un Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan, 2014'ün bir önceki yıla göre daha hareketli ve verimli bir yıl olduğunu belirtti.



Ankara'da Batıkent Karacakaya'da inşa edilen Mebuskent'i hayata geçiren AYMOR Grup'un Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan, 2014'ün bir önceki yıla göre daha hareketli ve verimli bir yıl olduğunu ifade etti. İnşaat firmalarının artık dünyadaki rakipleriyle yarışır konuma geldiğini ifade eden Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci ise, 2015 yılında da özellikle Ankara'nın modern bir başkent olmasına katkı sağlayacak firmalar sayesinde satış rakamların artacağına inandıklarını belirtti. 


2015'te yeni proje

Uransan'ın Satış ve Pazarlama Müdürü Gazi Çelik de, 2014'ün firmaları için oldukça önemli başarüarla geçtiğini belirtti. 


Gazi Çelik, kendi isimleriyle anılan Urankent adasmda Prestij, Elit ve Mirage Bahçe Konutları'mn ardından çevre özelliği ile öne çıkan Royal Plus projesini tamamladıklarını vurguladı. Firma olarak 2014'ün oldukça verimli geçtiğini bildiren Elit Yapı'nm Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan ise, 2015'in ilk aylarında uzun zamandır hazırlığını sürdürdükleri yeni projeye başlamak istediklerini ifade etti. 


Posta


Geri Dön