03 / 07 / 2024

Anneler dikkat! Philips 2'si bir arada Buharlı Pişirici ve Blender en ucuza burada satılıyor! 6 Mart 2023 fiyat listesi

Anneler dikkat! Philips 2'si bir arada Buharlı Pişirici ve Blender en ucuza burada satılıyor! 6 Mart 2023 fiyat listesi

Philips Avent SCF870/22 Wasabi Buharlı Pişirici ve Blender, ev yapımı bebek mamaları hazırlama konusunda ev hanımlarının ilk tercihi oluyor. Aynı zamanda meyve, sebze ve etleri buharda pişiriyor. 



Anneler dikkat! Philips 2 si bir arada Buharlı Pişirici ve Blender en ucuza burada satılıyor! 6 Mart 2023 fiyat listesi
Philips Avent SCF870/22 Wasabi Buharlı Pişirici ve Blender küçük ev aleti olmasına rağmen fonksiyonları sayesinde büyük işler başarıyor. Ev yapımı mamaların hazırlanmasının yanı sıra sebze, meyve, balık ve et gibi yiyecekleri buharda pişirerek ev hanımlarına büyük kolaylık sunuyor. 

BUHARLI PİŞİRİCİ ÖZELLİKLERİ

Buharda pişirme sağlıklı bir pişirme yöntemi olarak karşımıza çıkıyor. Buharlı pişirici sahip olduğu teknoloji sayesinde buharın aşağıdan yukarıya doğru dolaşmasını ve tüm malzemelerin kaynatmaya gerek olmadan eşit derecede pişirilmesini sağlıyor. Besleyicilik, kıvam ve pişirme sıvıları, karıştırma için saklanır.

Tek bir haznede besleyici bebek mamaları hazırlamak için ihtiyaç duyacağınız her şey gelişmiş teknolojisi ile bu cihazda yer alıyor. Malzemeleriniz buharda piştikten sonra tek yapmanız gereken hazneyi kaldırıp ters çevirerek yerine kilitlemektir. Böylece malzemeleri istediğiniz kıvamı elde edene kadar karıştırabilmeniz mümkündür.

2'si 1 arada sağlıklı bebek maması makinesi, kolay ve pratik kullanım göz önünde bulundurularak geliştirilmiştir.Sezgisel ayarlara sahip olan bu makineye kolayca su doldurulabilirsiniz.  
Bu bebek maması makinesi küçük tasarıma sahip olmasıyla; mutfağınızda, tezgahta ya da dolapta saklandığında çok az yer kaplar. 

Sesli uyarı bildirimi sayesinde beklemeniz veya izlemeniz gerekmez. Ayırt edici sesli uyarı, yemek piştiğinde sizi kullanmanız için uyarır. Tek yapmanız gereken kavanozu ters çevirip karıştırdıktan sonra servis yapmak veya daha sonra kullanmak üzere muhafaza etmektir.

Peki bebek maması makinesinin teknik özellikleri neler? 
 


Geri Dön