29 / 04 / 2024

Anneler Günü yaklaşıyor! İşte Arnica'nın hediye önerileri! 25 Nisan 2023 fiyat listesi...

Anneler Günü yaklaşıyor! İşte Arnica'nın hediye önerileri! 25 Nisan 2023 fiyat listesi...

Küçük elektrikli ev aletleri sektörünün önde gelen markalarından olan Arnica, yaşamı kolaylaştıran ürünleriyle Anneler Günü için birbirinden farklı hediye seçenekleri sunuyor. Peki, Arnica Köpüklü Türk Kahve Makinesi kaç TL? İşte detaylar...



Küçük elektrikli ev aletleri sektörünün önde gelen markalarından olan Arnica, yaşamı kolaylaştıran ürünleriyle Anneler Günü için birbirinden farklı hediye seçenekleri sunuyor.

Anneler Günü yaklaşıyor! İşte Arnica nın hediye önerileri! 25 Nisan 2023 fiyat listesi...

Anneler Günü'ne sayılı günler kala Arnica, annesinin hayatına keyif ve sağlık katacak hediye arayışında olanlar için sunduğu alternatiflerle öne çıkıyor. 

Temizliğin olmazsa olmazı elektrikli süpürgeler, son zamanlarda daha az yer kaplayan ve kullanımı çok daha pratik olan yeni modelleriyle dikkat çekiyor. Arnica Solara 2 in 1 Şarjlı Dikey Süpürge de hafif ve ergonomik tasarımıyla annelerin temizlik için harcadığı zamanı azaltırken onları yormuyor. Üstün toz toplama performansı sunan şarjlı dik süpürge, LED ışıklı fırçalarıyla her tür yüzeyde maksimum emiş gücü sergiliyor.

Sağlıklı öğünler için blender seti

Arnica Diva Trend El Blender Seti, ergonomik tasarımı ve güvenli kullanımıyla tüm sebze ve meyveleri kolayca doğruyor, çift bıçaklı doğrayıcı kabı ve paslanmaz çelik çırpma telleriyle mutfakta geçirilen zamanı kısaltıyor. Müthiş dayanıklı bu ürün, sağlıklı ve lezzetli öğünler hazırlarken annenizin en büyük yardımcısı olmaya aday.

Rengarenk kahve makineleri

Tüm gün ve arkadaş toplantılarında, keyifli muhabbetlere eşlik edecek Türk kahvesi pişirmeleri için Arnica Köpüklü Türk Kahvesi Makinesi de annelere alınabilecek hediye seçenekleri arasında yer alıyor.

Bol köpüklü ve tam kıvamında kahveleri kısa sürede pişiren Arnica Köpüklü Kahve Makinesi, 'rose, mint, kırmızı, mor ve silver' renkleriyle her zevke hitap etmeyi başarıyor. Susuz çalışmayı önleyen emniyet sistemiyle güvenli bir ürün olan kahve makinesi, paslanmaz çelik gövde ve gizli rezistansıyla uzun ömürlü bir kullanım sunuyor.

Peki, Arnica Diva Trend El Blender Seti kaç TL? Arnica Köpüklü Türk Kahve Makinesi ne kadar? Arnica Solara 2 in 1 Şarjlı Dik Süpürge fiyatı ne kadar?

 


Geri Dön