28 / 04 / 2024

Ant Yapı Antplato Residence ne zaman teslim?

Ant Yapı Antplato Residence ne zaman teslim?

Firma: Ant Yapı

Proje: Antplato Residence

Ant Yapı Antplato Residence ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. Projede toplantı salonları,ortak resepsiyon ve sekreter hizmeti,enerji tasarruflu, çevreye duyarlı sistemler,spor merkezi, cafe-restoranlar yer alıyor...




Antplato Residence projesi  Ant Yapı  imzası ile inşa ediliyor. Proje Courtyard Marriott İstanbul Airport Otel’e komşu olan arsa üzerinde yükseliyor.


Ant Yapı  Antplato Residence  ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. Ant Yapı Antplato Residence ne zaman teslim sorusuna yanıt vermeden önce proje hakkında bilgi verelim.


25 bin metrekare inşaat alanı üzerine yayılan Antplato Residence kapsamında 250 adet rezidans konforunda ofis yer alıyor. 


Antplato Residence projesi İstanbul Avrupa yakası Basın Ekspres Yolu üzerinde konumlanıyor. 


Ant Yapı Antplato Residence ödeme planı:

Basın Ekspres Antplato Residence ödemeleri hakkında bilgi almak için satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.


Antplato Residence projesinin özellikleri arasında tüm ofis sahiplerinin kullanabileceği toplantı salonları, spor merkezi, cafe-restoranlar ortak resepsiyon ve sekreter hizmeti,enerji tasarruflu, çevreye duyarlı sistemler bulunuyor.


Ant Yapı Antplato Residence ne zaman teslim?

Antplato Residence ne zaman teslim sorusuna Basın Ekspres Antplato Residence 24 ay sonra teslim edilecek yanıtını verebiliriz. 


Antplato Residence iletişim:

Telefon: 0216 630 68 68.

Web: www.antplato.com




projeye sor



Geri Dön