28 / 04 / 2024

ML Yapı Newada Residence ne zaman teslim?

ML Yapı Newada Residence ne zaman teslim?

Firma: ML Yapı

Proje: Newada

ML Yapı Newada Residence ne zaman teslim? sorusuna Mart 2014 yılı olarak cevap veriliyor. Maltepe Newada Residence projesinde yüzde 30 peşinatla 36 ay vade farksız ödeme imkanı sunuluyor...




Newada Residence projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Maltepe ilçesinde yükseliyor.  Newada  Residence projesi  ML Yapı  imzasını taşıyor. ML Yapı Newada Residence ne zaman teslim sorusuna yanıtı haberimizde bulabilirsiniz.


Newada Residence Maltepe projesi içerisinde kapalı otopark, fitness merkezi, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, dinlenme alanları, güvenlik, buhar odası gibi sosyal olanaklar bulunuyor.


Toplam 288 adet daireden meydana gelen Newada Residence Maltepe projesinde son kalan 70 adet dairenin satışı devam ediyor. Newada Residence Maltepe satış ofisi ile 0216 383 92 92 telefon numarasından görüşebilirsiniz. 



ML Yapı Newada Residence ne zaman teslim?


ML Yapı Newada Residence ne zaman teslim sorusuna 2014 yılı Mart ayı olarak cevap veriliyor. Newada Residence Maltepe ödeme koşullarına göre yüzde 30 peşinattan sonra kalan bakiye 36 ay vade farksız olarak ödeniyor.


Newada Residence Maltepe projesi 2 blok olarak tasarlandı. ML Yapı Newada Residence projesinde blokların kat yüksekliği 20 ve 26 olarak belirlendi. Maltepe Newada Residence fiyatları 436 bin liradan başlıyor.



ML Yapı Newada Residence nerede?

ML Yapı Newada Residence adres : Altay Çeşme Mahallesi Saldıray Sokak, Maltepe - İstanbul



ML Yapı Newada Residence iletişim 

Telefon: 0216 383 92 92

Web adresi: www.newada.com.tr


projeye sor



Geri Dön