29 / 04 / 2024

Maltepe Newada Residence ne zaman teslim?

Maltepe Newada Residence ne zaman teslim?

Firma: ML Yapı

Proje: Newada

Maltepe Newada Residence ne zaman teslim? sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. ML Yapı Newada Residence Maltepe Konutlarında yüzde 25 peşinat verilerek, 24 ay vade farksız taksitlendirme imkanı sunuluyor.



İstanbul Maltepe'de hayata geçirilen  Newada  Residence projesi  ML Yapı  tarafından inşa ediliyor. Maltepe Newada Residence ne zaman teslim sorusunun yanıtından önce projenin detaylarından bahsedelim.


288 adet daireden meydana gelen Newada Residence Maltepe Konutlarında projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde konut alternatiflerinin yer alıyor. 


2 blok halinde yükselen Newada Residence projesinde yüzde 25 peşinat veriliyor, kalanı banka kredisi kullanılarak yada firma bünyesinde 24 ay 0 faiz imkanı ile taksitlendirilebiliyor.


Blokların 20 ve 26 katlı olarak inşa edildiği ML Yapı Newada Residence Konutlarında son 70 adet konut bulunuyor. Maltepe Newada Residence ne zaman teslim sorusunun yanıtı şöyle: 


Maltepe Newada Residence ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 2014 yılının Mart ayında sahiplerine teslim edilecek. ML Yapı Newada Residence satış ofisi ile 0216 383 92 92 no'lu telefondan iletişime geçebilirsiniz.


ML Yapı Newada Residence nerede?

Newada Residence adres: Altay Çeşme Mahallesi Saldıray Sokak, Maltepe - İstanbul


VİDEO: Bu haberle ilgili videoyu HAVADANEMLAKVİDEO.COM'da izlemek için tıklayın


Telefon: 0216 383 92 92

Web adresi: www.newada.com.tr

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön