29 / 04 / 2024

Ant Yapı Saint Tropezi İzmir Alaçatıya getirdi!

Ant Yapı Saint Tropezi İzmir Alaçatıya getirdi!

Alaçatıya kanal ve rıhtım açan Ant Yapı, kanallı evlerden sonra butik otelini de hayata geçirdi. Ant Yapı, Fransız Rivierasında bulunan, yelken ve sörf meraklısı zengin misafirlerin gözde turistik mekanı Saint Tropezi İzmir Alaçatıya getirdi....



Alaçatıya kanal ve rıhtım açan Ant Yapı, kanallı evlerden sonra butik otelini de hayata geçirdi. Ant Yapı, Fransız Rivierasında bulunan, yelken ve sörf meraklısı zengin misafirlerin gözde turistik mekanı Saint Tropezi  İzmir  Alaçatıya getirdi. 2002 yılından bugüne Çeşme Alaçatıda 2 kilometrelik bir kanal açarak, Port Alaçatı projesi kapsamında kanallı evler ve Venedik evleri yapan şirket, son etaptaki 35 odalı butik oteli Antmareyi hizmete soktu. Marinanın girişinde, sörf merkezinin yanında yer alan otel 18 ayda 10 milyon dolar yatırımla tamamlandı. Turgut Çıkış ve Ahmet Sayarın Güney Fransa sahillerinin yöresel mimarisinden de esinlendiği otelin önünde 2 tekne yer alacak. Teknelerden biri yelken eğitimlerinde kullanılacak, diğeri ise amatör balıkçılık hizmeti verecek. Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay amaçlarının Alaçatıda sezonu uzatmak olduğunu, bu nedenle farklı aktiviteler planladıklarını açıkladı. Otelde kişi başı fiyatlar sezonda 580 TL seviyesinden başlıyor. Okay, 150 konutun satıldığı Port Alaçatıda Fransa ve İngilterenin yanı sıra çok sayıda Türk ailenin teknesini evinin önüne koyabileceği bir projede ev sahibi olduğunu söyledi.

YENİ OTELLER YAPACAĞIZ

Daha önce Fransada St.Tropeze komşu Grimaud köyünde gerçekleştirilen bu konseptin Türkiyedeki tek örnek olduğunu anlatanMehmet Okay, En zoru kanalı açmaktı. Bütün proje 500 milyon euroya mal oldu. İlerde yeni aldığımız arazi üzerinde 18 delikli bir golf sahası da yapacağız. Sağlık turizmine yönelik yeni otel yatırımları düşünüyoruz dedi. 
Bugün


Geri Dön