28 / 04 / 2024

Antakya Emek Dönüşüm Projesi sözleşmeleri imzalanıyor!

Antakya Emek Dönüşüm Projesi sözleşmeleri imzalanıyor!

Kentsel dönüşüm projelerine hız kesmeden devam eden Antakya Belediyesi Aksaray ve Emek Kentsel Dönüşüm Projesi'nde sözleşme imzalama işlemlerine devam ediyor.



 

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Antakya Emek Mahallesi ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yapılan yeni değişikliklerin ardından hak sahipleri ile ıslak imzalı sözleşme imzalamayı sürdürüyor.

 

Antakya Belediyesi'nde yer alan habere göre, Başkan Kimyeci, Antakya’ya yepyeni bir görünüm kazandıracak Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yapılan yeni değişikliklerin ardından ıslak imzalı sözleşmelerini imzalayan hak sahipleri Zeki Erişkin, Mustafa Altınöz, İbrahim ve Fatma Temizkan, Müzeyyen Sarıkurt, Mehmet ve Hüsne Yağbasan, Fadime Aydın, Mahmut Karagülle, Halit Güleryüz ile bir araya geldi. Başkan Kimyeci hak sahiplerine hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

 

Hak sahipleri, Başkan Kimyeci’ye örnek projeden dolayı teşekkür etti ve başarılarının devamını diledi. Yapılan imza töreninde Başkan Kimyeci’ye Başkan Yardımcısı Elçin Eryetli ve Kentsel Dönüşüm Müdürü Tüge Gündüz eşlik etti.

 


Geri Dön