03 / 05 / 2024

Antakya Emek ve Aksaray'da sözleşmeler imzalanıyor!

Antakya Emek ve Aksaray'da sözleşmeler imzalanıyor!

Kentteki kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antakya Belediyesi Emek ve Aksaray'da hak sahipleriyle sözleşmeleri imzalıyor.




Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yapılan yeni değişikliklerin ardından hak sahipleriyle sözleşmeleri imzalıyor.

 

Antakya Belediyesi'nde yer alan habere göre, Başkan Kimyeci, Antakya’nın çehresini değiştirecek olan kentsel dönüşüm projesinde yapılan yeni değişikliklerin ardından ıslak imzalı sözleşmelerini imzalayan hak sahibi Abdulrahim Albayrak ile konuştu. Hak sahibi Abdulrahim Albayrak’a hayırlı olsun dileklerini sunan Başkan Kimyeci konuyla ilgili olarak; “ Hak sahibimiz Abdulrahim Albayrak’ın Kentsel Dönüşüm Alanı’ndaki hak edişi 576.791 lira olup, mevcutta 4 tane evi vardı. Başlangıçta 1 tane 3+1, 2 tane de 2+1 daire alıp üzerine de 5000 lira artan parayı biz kendisine iade edebilirken Sayın Bakanımızın Antakya’ya teşrifini müteakiben yapmış olduğumuz güncellemelerden sonra kendilerini bir kez daha davet ederek bilgilendirdik. Yapmış olduğumuz düzenlemeler kapsamında daha fazla ucuzlatıldığı için üzerine 13 bin TL ilave ederek 4 tane daire alabilecek duruma geldi. Şu an 1 tane 3+1, 3 tane de 2+1 olmak üzere toplam 4 daire alabiliyor. Önümüzdeki yaz döneminde inşaatları yükseltmeye başlayacağız. Yollarıyla, bahçeleriyle, parklarıyla, yeşil alanlarıyla, sosyal donatı alanlarıyla, otoparklarıyla mahalle sakinlerimizin hizmetine sunmuş olacağız. Böylece sizlerin daha sağlıklı, güvenli, huzurlu, konforlu bir alanda yaşama imkanı sağlayacağız. Bu güzel projemizi Antakya’mıza kazandırma konusunda desteğini esirgemeyen Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Başbakanımıza, Sayın Çevre ve Şehircilik Bakanımıza, Hükümetimize, Milletvekillerimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Hak sahibimiz Abdulrahim Albayrak’a hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.” diye konuştu. Gerçekleştirilen imza töreninin ardından günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

 

 


Geri Dön